• 1369
    yine yeniden yapmasi gerekeni yapmis kocumuzdur kendileri. arkasinda olanlarin cogunluk oldugunu, yalniz olmadigini ve bu idealist tavrini surdurmesini diledigimi bilmesini isterim. duzelmeye kendinden baslarsin, once kendini duzeltirsin. azicik soz sahibi bi federasyon olsa ergin hoca'nin yaptiklarindan cok yol katederdi. kendi takim taraftarini salondan cikartmak herkesin cesaret edebilecegi is degil. kabul edilemezcilerede bir cift lafim var.
    baslarim galatasaray taraftarina. sanki dunyanin en nezih insanlari tribundeki o malum kisiler. yerler. sacma sapan coluk cocuk reis dedikleri adamlarin pesinde ne denirse onu yapiyorlar, sozde karakterlerini ispatliyorlar. "adam" oluyorlar.
    yok efendim tartismasiz hataliymis ozur dilemeliymis bidi bidi. bi bitmediniz be. istenmeyen ne kadar olay varsa aktorlerini ergin ataman gibi dik durabilen insanlar anca def eder zaten bu ortamdan. fenerlisi besiktaslisi galatasaraylisi hic farketmez tribune kendini kanitlamak icin gelen ve insanlara hakemlere oyunculara hocalara kufurler edip rahatsizlik verenlerin hepsi ayni benim gozumde. malum grubun emir kullarinin kastedildigini anlamayipta taraftar adi altinda demagoji yapmaya devam edeceklere de hic bir diyecegim yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın