• 26
    bu konuda 3 temel korku var. fazla para getirmezse, liseliler istila ederse vve hesaplanan para getirse bile galatasaray için yetersiz

    hepsi kendi içinde doğru. otelcilikle uğraşan bir arkadaşım -ki bu 5 yıldızlı otellerin yanından geçemeyecek kadar küçük bir oteldi.- kazandığı paraları ben biliyorum.

    öncelikle o otel 5 milyon dolar kazanır. liseliler talan eder konusu evet eğer bir ayrıcalık yapılırsa sonuna kadar kullanırlar. galatasaray adası en büyük örnektir buna ve kiralayın önerisi bunun için bence ada örneği yüzünden de geçersiz.

    bu paraları spora yatıralım konusu ise temelde ve kendi içinde yine doğru bir yaklaşım ancak türkiye şartlarında, özellikle bu kurlarda geçersiz. eğer avrupa takımları ile mücadele etmek istiyorsan bu tür yan gelir fırsatlarını asla pas geçmemiz lazım.

    son olarak da senede 5 değil 3 milyon dolar bile kazandırsa önemli bir paradır. çünkü sabit senin fix bir gelirin olacak ve kulüp 3 milyon dolarlık bir sponsorluk anlaşması imzalamış gibi olacak ki 3 milyonluk bir anlaşma imzalandığı zaman bile ne kadar seviniliyor. bir de bu otelin yapımına harcanan para kaybolacak bir para değil o senin varlığın olacak ancak yapılmasa otele harcanan para muhtemelen saçma sapan bir oyuncu transferine harcanıp hiç edilecekti. ben bu tür kulübe sürekli gelir sağlayan ve duran varlık kazandıran girişimleri her zaman destekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın