• 96
    iyi geceler sözlük. bu entry'i hangi başlığa yazacağım bilemedim. başta derdimi dökeceğim, ardından da sizlerden yardım isteyeceğim.

    bir derdimiz varsa ve bu derdi gecenin köründe yazıyorsak konu bellidir diye tahmin ediyorum. aşk acısı. bir de bu entry'de bazı yerlerde küfür edebilirim sözlük. yanlış anlaşılmasın kişiye değil edeceğim küfürler. hayata karşı bir isyan.

    neyse kısa kes aq diyenler olacaktır. konuya başlayalım.

    sözlük ben bir kız sevdim, seviyorum ve seveceğim sanırım. acım da şu, kız beni reddetti. taa mart ayında reddetti bu arada onu da söyleyim. ulan amua goyum kızı bir de 3 temmuz 2013'de gördüm ilk. şike sürecine döndü aq hayatım. hep belirsizlik üzerine kurulmuş gibi bir garip. neyse, sözlük unutamıyorum işte gavurun kızını. tekrar konuşacağım kafaya koydum.

    şimdi de konuyu başka bir yönden değerlendirip sizden yardım isteyeceğim. kızı tanımıyorum sözlük baştan söyleyim. sadece adını soyadını ve okuduğu bölümü biliyorum. bir de galatasaraylı onu da söyleyim ki siz bana yardımcı olacaksanız eğer daha motive edici bir sebep olsun. bize ne aq senin aşkından demeyin :(

    bana şimdi la siktir git mal tanımadığın kıza nasıl aşık oluyorsun diyebilirsiniz. herkes aynısını dedi. ben çözüm arıyorum arkadaşlar. eğer mesaj kutumu yeşillendireceksiniz bunu yazmayın ciddi söylüyorum. bir de bu gavurun kızının arkadaşıyla tanıştım bala göte. dünya gerçekten küçükmüş yani o derece. o da küsmüş geçenlerde, bana boşver onu diyor. belki de kıskanıyordur bilmiyorum ama iyi gün dostu olduğunu, zor günlerinde yardımcı olmadığını söylüyor. o arkadaşından bir beklentim yoktu zaten dedimya bala göte tanıştık diye. ama bana bir şey söyledi. hayatında hiç sevgilisi olmamış bizim kızın. burası kilit noktalardan biri. yardım için özellikle.

    bizde de var biraz insan sarraflığı. onu söyleyim öncelikle. bu kızdan kimseye zarar gelmez, gelemez. valla gözlerinden anlıyorum. neyse konumuz bu değil.

    yardım istiyorum arkadaşlar. dedimya tekrar konuşacağım diye. konuşmak istemese bile zorla da olsa karşısına geçip içimi dökeceğim. şimdi hayatında hiç ilişkisi olmamış bir kıza karşı nasıl hamlelerde bulunabilirim? onu nasıl etkileyebilirim? bunu hem erkeklerden hem de bayan yazarlarımızdan dinlemek istiyorum. yani bu konuyla ilgilenip bana dönüş yaparsanız ne mutlu bana.

    not: olay tamamen içimi döküp kızla adam akıllı tanışabilmek. yani bu konuşmanın sonunda bir arkadaşlık başlatabilmek. sizden bir okuma metni istemiyorum. taktik diyelim. bana küçük taktikler vermenizi istiyorum.

    yazı çok boş oldu aslında onun ben de farkındayım. bir de 1000. entry'mi girmiş bulunmaktayım an itibariyle. giriyim de kurtuluyum şu tripten. çok da küfür etmemişim yeni farkettim. sürekli depola butonuna basmak zorunda kaldım onu da belirtiyim. moderasyona gönderme yapmak şart. telefondan yazınca çok zorlanıyoruz :(

    al ulan gavurun kızı 1000. entry'mde de sen varsın. hayatımı, düzenimi siktin aq. sigarayı bile bıraktım seninle konuştuğumda olumlu bir tepki alırım diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın