resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 2283
    (bkz: #1608551)

    burada yazdım. aynı şeyleri yazmaya gerek duymuyorum. 20 yaşında, şu anki galatasaray futbol takımında her maçta ilk 11 oynayabilecek kapasitededir. bu kadar iddialıyım.

    yabancı sınırı 5 değilde 6 olsa hamza hocanın her maç sahaya süreceğini de düşünüyorum, yine bu kadar iddialıyım. kusura bakmayın ama, geçen sene aynen böyle bir zeminde dizini eline almış 19 yaşında bir çocuğun, yine aynı kupanın aynı rezalet zeminlerinden birinde efor sarfetmeye korkması gayet mantıklıdır. ben olsam ben de diyarbakır maçında sakınarak oynarım. ama tabi, 2 hafta önce oynadığı lig maçında döktürünce övelim, dün uydurma bir kupa maçında korkarak oynadı diye takımdan gönderelim, evet çok mantıklı.

    son vuruşları çok kötü evet ama bu geliştirilebilecek bir özellik, hatta belki de en kolay geliştirilebilecek özelliklerden biridir. antrenmanlardan sonra 1 saat son vuruş çalışsın bakın bakalım 4-5 aya son vuruşları ne hale geliyor. şimdi bu konu hakkında da uzun uzun yazarım da bugün 7 saat dersim vardı üşeniyorum. :(

    hamza hoca kendisinin attığı çalımlardan sonra "oğlum benim, aferin be" diyor ya, aynısını ben de tv başında diyorum, demeye de devam edeceğim. bu çocuk 2 sezonda sezon başı 15 defa ilk 11 çıksın, 2 sene sonra yani 22 yaşındayken en kötü bak en kötü diyorum keita olur.

    250 bin euro'ya aldığı niasse'yi 5 milyon euro'ya satan hamza hoca kendisini nasıl parlatacak hep birlikte göreceğiz.

    yukarıda bir arkadaş entry numarası yazmış, kendisini tebrik ediyor ve ben de yazıyorum ki sonra birbirimizi kandırmayalım. *

    entry no: 2429.
App Store'dan indirin Google Play'den alın