• 888
    bu yıl sınırın kaldırılma ihtimalinin en yüksek olduğu yıldır. bizim ekonomik durum malum. en azından 1 yıl doğru düzgün bir transfer bütçemiz olmayacak. rakiplerimizin transfer bütçelerinin bizden çok daha yüksek olacağı aşikâr. seneye fener avrupada olacak. bunlara ek olarak da devre arasında fenere dezavantaj sağlayacak afrika uluslar kupası var. beşiktaş yeni stattan dolayı ek gelir bekliyor.tüm bunları birleştirince şikeciler için sınırın kaldırılmasına daha uygun bir zaman yok.abdürrahim albayrak'ın son açıklamaları da bunu destekler nitelikte.
    böyle bir durumda hemen umutsuzluğa kapılmamak lazım tabi. sınırın kalkması mevcut kadromuzun daha iyi kullanılmasını da sağlayacak. elimizde kullandığımız 6 yabancı var:
    muslera
    chedjou
    telles
    melo
    sneijder
    bruma

    son akhisar maçında melo cezalıydı ve sahadaki 5 yabancı da iyi performans sergiledi. konya maçında kesilme ihtimali en yüksek isim telles. arsenal maçından sonra eleştirilse de sol bekte telles'i tarık'a ya da hakan balta'ya tercih ederim. lakin 5 yabancılı sistem de mecbur telles'i kesmek zorunda kalıyoruz ve ya daha kötüsü bruma'yı. bundan dolayı sınırın kalkması bu sezon için bizim daha çok işimize geleceği kanısındayım. dahası devre arasında eboué dzemaili ve pandev'den kurtulma ihtimalimiz olursa ucuz maliyetli bir takviye bile yapılabilir hücum hattına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın