resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7353
    burak gercekten en ilginc figurlerinden birisi turk futbolunun. bugun baktigimizda hic yoksa dokuz puanimizi direkt burak almistir attigi gollerle. ama bir okadar puanimizin da yanmasina neden olmustur. zaten burakin iki yuzunden birisi skorer ve oyle yada boyle maci koparan iken bir yuzu tum organize ataklarimizi hic eden olduğu icin bunca kavga. yerinde bir baskasi olsa o kadar atardi diyoruz ama kimler gelip geciyor burak ilginc bir sekilde hepsinden daha fazla skor yapiyor.

    simdi de diyeceksiniz ki arkadas az gol atan diger adamlar skor yapmasa da skor yaptirtiyor. ben de diyecegim ki haklisiniz. bi tane de oyle adam alalim burakin yanina koyalim. o skor yaptirsin burak skor yapsin.

    devre arasi bence tek elzem nokta forvet transferi. ayaginda top tutan bie forvet alabilirsek yaninda burak ve umut donusumlu oynar ve iyi bir hücum kadrosu opsiyonumuz olur. satamayacagimiz yada maasini kesemeyecegimiz ongoruldugunde buraktan da umuttan da maksimum faydalanmaya calismak zorundayiz.

    burak gazla calisan bir yapida oldugu icin hamza hocayla su cikisi uc hafta daha devam ederse bu yil bizim icin kabus degil kurtarici bile olabilir. dedim ya turk futbolunun en ilginc figurlerinden biri bu adam. iyiyse silip supuruyor. kotuyse kendi basimiza sıkıp gidiyor. cozemedim ben bu adami.
App Store'dan indirin Google Play'den alın