resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7351
    son 4-5 sezonu baz alırsak ki daha bu sezon bitmedi, 200 maç 121 gol ile ligin en iyi yerli forveti tartışmasız burak yılmaz'dır.

    şimdi yine "istatistik mini eteğe benzer", "ama ofsayt,faul,kaçırdıkları" diyenler olacak ki, ben de adamın 1-1.5 senesini heba eden italyanlar der geçerim.

    madem kontejyan sıkıntısından dem vuruyoruz, elimizde de bu kadar skora etki eden bir oyuncu varsa gerekirse sistemi ona göre kurup, transferleri bile o minvalde yapacaksın.

    "bu takım tek forvet oynamaz, oynarsa da tek forvet burak yılmaz oynamaz" diye söylüyoruz 1.5 senedir.konu demba ba gibi adamı alıp burak'ı kızağa çekmek de değil.bu adamları birlikte oynatabilmek.

    "italyanlar gitti oynamaya başladı" diyenler de "burak yılmaz'ı hangi italyan, forvet arkasında 2. forvet olarak kullanmış" sorusunun cevabını versin önce.

    bu takımda italyanlar geldikten sonra tek performansı düşen burak veya selçuk da değil.semih'in, muslera'nın hatta melo'nun düşüşünü de görüp sorunun oyuncu bazlı değil, hoca ve sistem bazlı olduğunu kabul edip bu minvalde eleştirmek lazım kendisini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın