resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6361
    arkadaşlar pas hatası falan hala yapıyor (bkz: 6 aralık 2014 galatasaray akhisar belediyespor maçı). fakat topsuz oyunda hakkaten iyi top kapıyor.

    prandelli ile yapmadığı bir şey vardı. mücadele etmek. mücadele etmiyordu bu adam şimdi ise mücadele ediyor.

    selçuk'un yaptıklarının hepsine şahit olduk gördük sahada. forma çıkarmalar, hoca seçmeler * v.b. şeyler hepimiz gördük değil mi.

    biz eskiden selçuğun çok arkasında durduk. sahadaki biz dedik selçuk inan için, çok övdük, çok sevdik !
    selçuk ise son 1.5 - 2 sezondur oynadığı oyunla ve davranışlarıyla tüm kredisini tüketti mi ? evet.

    bir oyuncu hoca değişimiyle tabiki değişebilir hoca ondan farklı bir yerde farklı şekilde faydalanmak isteyebilir buda oyuncunun oyuna katkısını arttırabilir. burda da hemfikiriz diye düşünüyorum.

    arkadaşlar selçuk iyi oynayacaksa böyle takımda yeri olmasını isterim. yaptıklarına rağmen. galatasaray'ın başarısı için. sonuçta bu kişi emre belözoğlu karakterinde değil insanlık olarak !

    ama eskisi gibi desteklemem. ağzıyla kuştutsa artık eskisi gibi sevmem ! selçuk bizim için artık eski sevgilidir. bizle oynarken evet eski sevgili olmuştur.
    selçuk' bundan sonra takımı sabote ettiğinde veya mücadele etmediğinde takımdan gitmesini isterim. ancak arkadaşlar adam gibi futbolcuları koruyup herkesle iyi geçinerek adam gibi çıkıp topunu oynayacaksa mücadele edecekse eski sevgili gibi takımda kalsın.

    sizden istediğim şeyde olan olmuş biten bitmiştir. karakter anlamında saçmalamazsa futbolcularımızla iyi geçinirse yeniçerilik yapmazsa desteklemeyin ! sevinmeyinde. ama köstek te olmayalım. sizden istediğim şey budur. eğer insan gibi galatasaray'ın başarısı için mücadele ederse eyvallah. onun dışına çıkarsa zaten hep beraber gönderilsin isteriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın