resim
Thierry Daniel Henry
Görev:Yatırımcı
Takım:Como
Yaş:47
Uyruk:Fransa
  • 310
    haim fresco göreve bekleniyor.

    şaka bir yana new york red bulls'da sadece ara ara attığı golleri izledik. neredeyse 5 yıldır avrupa futbolundan ve o tempodan bir hayli uzak kendileri.

    uzun bir aradan sonra, uzun uzun maçını izlediğim dönem 2012 ocağında arsenal'e geri dönüşüydü. haliyle o dönemde bile yüksek tempoları artık kaldırabilecek bir oyuncu değildi. arsene hoca da bunu bildiğinden kendisini akıllıca kullanarak maksimum verimi almayı amaçlamıştı. kısmen başarılı da olmuştu. henry biri kupa diğeri lig 2 galibiyet golü atarak 2 maç kazandırdı takımına. ancak dediğim gibi o eski halinden eser kalmamıştı.

    bunun üstünden de 2 sene geçti, muhtemelen henry vücut olarak daha da geriye gitti, ve artık neredeyse değil yüksek tempo orta tempoda bir maçı bile zor tamamlayacaktır.

    işte bu sebeplerden ötürü kendisinin gelmesini hayvan gibi istiyorum.**

    tam aradığı futbol ortamını türkiye'de bulur. oynanan oyunun futbol oldugunu söylemek zor, tempo yok, sistem yok, düzen yok, kafasını kullanan oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez. gelsin kral olur. ölüsü soldan içeriye girmeden uzağa plaseler.

    romantik olmak suçsa, en büyük suçlu benim.

    en kötü senaryo ne olabilir ki? varsın henry geldi yattı gitti derim. haijroviclere, pandevlere, yiğitlere, enginlere katlanmışım ben.

    sana burun kıvırırsak allah çarpar.

    haim fresco göreve bekleniyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın