• 138
    gelenekselleşen "yılın 1 ayı fm ile asosyalleşme" şenliklerine geçen hafta itibariyle başlamış bulunmakta olduğum oyundur.

    oyuna başlar başlamaz her zaman ki gibi önce sezon öncesi kondisyon yükleme diyip antreman düzenine dinamit koydum.2 adet 4-4.5 yıldızlı kondisyon antrenörü ve kaleci antrenörü bulup sözleşmeleri imzalattıktan sonra taktik kısmı başladı.4-2-3-1'den yıllardır vazgeçmediğimden 2 iki yönlü bek, 2 inside forward ve burak yılmaz'ı da fırsatçı golcü(başka da bi yol olmaz) yaparak taktiği de hallettik.köşe vuruşlarını da hucümda ön direğe, savunmada ise alan savunması ile(2015'te bug gibi bişey sanırım savunma köşe vuruşlarının alan savunması ile savuşturulması) çözdük ve transfer işine girdik.

    koray zaten fena değil, yabancı sıkıntısı da varken chedjou'yu 7.25'e marsilya'ya gönderdik. ozan tufan ve enes ünal'ın peşinde ki devleri görünce el atıp ozan'ı 3.6'ya, enes'i de 2.6'ya aldıktan sonra takım zaten işlemeye başladı.

    ilk sezon ligde bjk'nin 3-5 puan önünde şampiyon olduk. şampiyonlar liginde gruptan çıkıp 2. turda leverkusen'i 4-2 ve 3-1 ile, çeyrek finalde de atl.bilbao'yu 6-1 ve 4-2 ile geçip yarı finale çıktık.yarı finalde ise juve'ye 2-1 ve 0-0 ile elenip sezonu kapattık.

    sezon boyunca burak 31 gol 6 asist, olcan 15 gol 15 asist, bruma 15 gol 15 asist, wes 17 gol 13 asist, selçuk 14 gol 9 asist(çoğu penaltı), enes 17 gol 10 asist, telles 1 gol 14 asist, ozan ise 9 asist istatistikleri çıktı.

    sezon bitince yeniçerileri şutlamak ve maaşı düşürmek için selçuk'u 5'e r.madrid'e,dzemaili'yi 5.25'e milan'a, olcan'ı 7'ye benfica'ya, burak'ı 7.25'e bordeaux'ya, wes'i 14m'a psg'ye, bruma'yı da 39'a psg'ye gönderdik.yönetimden transfer gelirini %40'a çıkarttırınca da hatrı sayılır bir meblağ ile başladık çalışmalara.48 ay vade olayı zaten her tansferi mümkün kılıyor ki biraz saçma buldum şahsen.

    telles'i de 3 sene sonra türk olacağından göndermemeye çalıştım, bir ara real istedi ağladı zırladı ama yeni sözleşme flan ikna ettik.astronomik bir rakam gelmezse satmayı da düşünmüyorum.

    devre arası bakkali, leandro paredes ve jem karacan'a bonservis ödemeden imza attırdım.

    muslera'yı yedekleyecek kaleci için okan kocuk'u önceki sezon ajax aldığından geç kaldık, şans o ki onur kıvrak trabzon'da arıza çıkarınca 3.3m gibi bir rakama kapattık. muslera da iyi bir teklif olursa yolcu.

    stoper için kaan ayhan biçilmez kaftan,hem yerli hem de pds olarak kullanıldığında geriden de iyi başlıyor takım.

    ortasahaya emre can, kanat için bilal forvete de gabriel barbosa ile as takımın iskeletini kurduk.sezon öncesi 1 abd, 1 de çin turu yapıp 4 hazırlık maçı ve bol kondisyon yüklemeli hazırlandıktan sonra artık 2. sezon'a hazırız.

    hazırlık maçlarında uyum sorunu had safhada.gol bulmak sıkıntı, defansı biraz ileri çıkarınca da arkaya atılan her top gol.

    iyi başlamadık ama dur bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın