• 653
    ------------------------mignolet-----------------------------

    johnson?-----skertel--------louvren-------moreno????

    ------------gerrard-------------henderson?----------------

    ---sterling-------------lallana?-----------coutinho?--------

    -------------------------balotelli??------------------------------

    2013-2014 sezonunda şiir gibi top oynayan takım gitti yerine çok dağınık, kötü savunma yapan, kötü hücum eden ama en kötüsü geçen yıla göre oldukça yavaş oynayan bir liverpool geldi. soru işaretleri brendan rodgers'in kafasında bir türlü netleştiremediği pozisyon ve/veya oyuncuları tespit amacıyla yerleştirildi. 6 ayrı pozisyonda defalarca farklı kombinasyonlarda oyuncular kullandı rodgers.

    geçen yıl liverpool'un farkı hızlı ve dikine oynamaktaki yüksek ısrar ve becerileriydi. onu yitirdiler bu sene, geçen yıl da savunmada iyi değillerdi yoksa. suarez'i muhteşem bir paraya gönderdiler, sturridge ise uzun süredir sakat. bu 2 oyuncu geçen sezonki oyunun en önemli isimleriydi çok açık şekilde. markoviç, borini henüz bir şey koyamadılar ortaya balotelli oynanmaya çalışılan hızlı oyuna adapte olamadı. lambert bu tarzın adamı değil zaten. henderson vasatı aşamıyor allen çok sıradan, lallana bir parlıyor ama yeterli değil. coutinho bu seviyede fark yaratamıyor. defans zaten sıradan kalıyor. fark yaratabilecek sterling ve sturridge var onun da birisi sakat.

    şu anda gerçekten sıradan kalıyorlar biraz da formsuzluk eklenince tamamen bayıyorlar. bari rodgers gönderilmese de kasedi en başa sarmak durumunda kalmasalar:(
App Store'dan indirin Google Play'den alın