• 81
    sevipte sevilmemek çok zor be sözlük. o kadar zaman peşinden koştum, bana bir şans bile vermedi,illa aramızda bir şey olacak değil birbirimizi yakından tanıyalım dedim bir kaç sefer oturup konuşalım dedim olmaz dedi.
    onun ad ve soyadıyla akrostiş şiir yazmıştım.bu şiiri sana verseydim dedim.alaycı tavırla istemem dedi. ben edebiyattan anlamayan jardel ona şiir yazmıştım.
    hep derler ya seven s.... s...sevilir yani 4s kuralı geçerliymiş.
    1 yıldır hayalimdeydi,her gun bilgisayarı açıp facebooka girip onun profiline baktım sözlük, hep onunla ilgili hayal kurdum.ne oldu tek cümlede harcadı beni.
    belki içinizden diyebilirsiniz sen elmayı seviyorsun diye elmada seni sevecek değil doğru ama keşke elmada bizi sevse bir kere.
    şunu anladım köpek gibi sevmenin acıdan başka getirisi yokmuş. çivi çiviyi söker diyorlar, yeni biri karşına çıkar diyorlar ama ben onu istiyorum o beni istemiyor.

    öyle işte sözlük içimden geçenleri bir yere yazmak istedim.buraya döktüm içimi. hayat kısa değmez bir kıza diyorum ama üzülüyor insan sözlük.dertleşecek arkadaş bulamadığımdan buraya yazdım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın