resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 9777
    kendisi gelmiş geçmiş en şanslı hocadır.
    galatasaray'ın başına ilk geçtiğinde elinde önümüzdeki 5 yıla damga vuracak türk oyuncular vardı. daha sonraki transferler de ona önerilen futbolculardı. ve belki de avrupa'nın en iyi orta sahalarından birine sahip bir takım vardı elinde. yanlış anlaşılmasın, kötü bir hoca demiyorum. ancak o kadroya vasat üstü hangi hocayı getirirsen getir zaten bu başarıyı yakalardı.(uefa kupası için bir şey diyemem.)
    daha sonra kendinin yaptığı transferleri gördük.

    ikinci gelişinde bu kadar şanslı bir kadro yoktu elinde. ve yine neler olduğunu gördük. şimdi ''mancini çok para harcadı yeaaa''cılar o dönemi hatırlamaz belki. saçma sapan bir sürü futbolcu almıştı. ve onun dışındaki transferleri de cabası.

    ünal aysal dönemi ise daha büyük bir şanstı. o zaten gelmeden bir çok transfer hazırdı. e rakiplerin uğraştığı bir şike süreci vardı ki, bu da galatasarayı türkiye'e rakipsiz yapıyordu.
    kim ne derse desin, şampiyonlar liginde çektiğimiz kura şeker gibi kuraydı. ite kaka gruptan çıktık. daha sonra yine üst turda şeker gibi bir rakip schalke. kendi evimizde oynadığımız maçta, allah korudu bizi. adamlar rahat 5 atardı. yine almanya'da kötü başlayıp, sonra ne olduysa atılan goller. zaten real madrid geldiğinde tur için ümit bitmişti.
    fatih terim'in özellikle transferini istediği oyuncuların halini görüyoruz.

    neyse efendim büyük hocadır, kötü hocadır bilmem. ancak tarihin gördüğü en şanslı adamlardan. ( galatasaray kariyeri için)
App Store'dan indirin Google Play'den alın