• 121
    arada aldigim crash dump hatalari disinda cok begendigim oyundur. bunda mac motorunun etkisi buyuk. fm 2013'u orjinal satin almama ragmen 1 sezon ancak oynayip birakmistim mesela, cunku mac motoru cekilecek gibi degildi. bu sefer ciddi bir degisiklige gitmisler ve cok daha gercekci olmus.

    galatasaray'la iki sezon tamamladim, iki sampiyonlugum, iki de turkiye kupam var. sampiyonlar liginde ise bir ceyrek final, bir de 2. turum var. bu sure icinde arena'da manchester city ve real madrid'i gol yemeden yendim. ic sahada oynadigim 9 macta sadece 1 beraberlik ve 1 yenilgim var. deplasmanlarda ise cok daha zorlu oluyor maclar. ic saha dominasyonunun b.ku cikmis yani. yakin seviyelerde iki takim oynuyorken ev sahibi takim supuruyor maci genelde.

    bir de turk oyunculari almakta cok zorlaniyorum. ozan tufan ilk sezon bende bes kurus yokken ucuza psg'ye gitti, suan 10 milyondan asagi almam imkansiz. sinan kurt, kaan ayhan, levin oztunali falan da hayvan gibi pahali. mesela sinan bana gelmek istedigi icin mutsuz oldu, ben de artik bayern fiyat kirar dedim adamlar 75 milyon euro istedi pazarlikta djshsjs.

    bu arada telles ve koray insan gibi gelismiyor. koray'a chelsea dahil pek cok takim teklif yapiyor ancak reddediyorum. zaten iyi yerli almak zorken eldekileri de birakmak hic istemedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın