resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 9762
    bizim sorunumuz şu aslında: bize yaşattıkları çok güzelmiş de bilmem ne. tamam cidden de öyle. belki de hiçbir zaman o kadar başarılı olamayacağız, belki hiçbir türk takımı olamayacak. bize çok fazla kupa kazandırdı. tam sayısını bilmiyorum ama muhtemelen en çok kazandıran teknik direktör kendisidir. e tamam da bunları yaparken tek faktör kendisi mi? hayatımızın sonuna kadar bu adam ne yaparsa yapsın minnet duymak zorunda mıyız kardeşim? çok teşekkür ediyorum ben kendisine yaptığı, bize yaşattığı herşey için, türk spor tarihinde ve galatasaray tarihinde cidden çok önemli yeri var bu adamın, hatta belki bundan 40-50 sene sonra bu yaptıklarını hatırlamayanlar tarih kitaplarına bakarak muhteşem bir adam olduğunu düşünecekler. ama kendisi tarifsiz mutluluklar yaşattığı nesli kaybetti dostlar kabullenin artık bunu.

    hiç kimse hiçbir başarıyı tek başına kazanmadı. bu yüzden hiç kimseye kayıtsız şartsız minnet duymak zorunda değilim. hagi kötü teknik direktör diyebiliyorum bu hagi gibi bir insanın (karakter ve futbolculuk olarak) galatasaray'a muhtemelen bir daha gelmeyeceği gerçeğini değiştirmez. fatih terim'i de eleştirebilirim ve eleştiririm. hatta öyle hareketler yapıyor ki artık eski günlerin hatırlarından yemeye başladı kendisi.

    bundan sonra kendisi ne yazık ki bir zamanlar çok sevdiğin, onun için herşeyi yaptığın, ayrıldıktan sonra yaptıklarını duyduktan/gördükten sonra bile hala yakıştıramadığın/inanmak istemediğin; ama seni zerre sikine takmayan sevgiliden fazlası değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın