• 11272
    kulübün ekonomisini düzeltmek için takımdaki en iyi oyuncuları satmaya kalkarsa muhtemelen büyük hata yapacak olan takım. zaten takımda para edebilecek oyuncu sayısı bir elin parmağını geçmez, onların satışından da gerek form durumları olsun, gerek yaşlarından dolayı olsun, kimseyi tatmin edecek bir gelir edilmez. hadi diyelim muslera, sneijder vs. sattık kasaya 3-5 kuruş girdi. sonra ne olacak? zaten çok güçlü bir kadroya sahip değiliz, iyice güçsüzleşeceğiz ve son zamanlardaki transfer fiyaskolarından sonra da bu oyuncuların yerini doldurabileceğimizin de garantisi olmayacak. takımda alması gerekenin çok çok üzerinde para alan oyuncuları elden çıkaramayacağımız için kulübü maddi olarak düzlüğe yine çıkarmış olmayacağız.

    galatasaray bir spor kulübüdür, gelirlerini de bir şekilde sportif başarı elde edip, bunu kazanca çevirerek elde etmelidir. drogba ve sneijder'in ilk geldiği zamanları hatırlayın, avrupa'da ciddi ciddi konuşulan bir takım olmuştu galatasaray. o zamanlarda forma sponsoru arıyor olsaydık önemli firmalar bize sponsor olmak isterdi, tatmin edici ücretler ödemeyi de kabul ederlerdi bence, çünkü her ne kadar sonunda patlamış gibi görünse de takımın bir vizyonu vardı, dünya yıldızlarının ve gelecekte yıldız olması beklenen bruma, telles gibi oyuncuların transferleri yapılıyordu.

    eğer bugünkü mevcut geçici yönetim oyuncu satışlarına başlarsa bunun körü körüne, plansız bir şekilde yapılmasından korkuyorum. eğer yönetimden birileri çıkıp derse ki bazı oyuncuları satacağız ama onların yokluğunu da şu şekilde doldurmayı planlıyoruz, geleceğin takımını kuracağız vs. tamam, ama onları satıp, gelen parayla salih dursun, ontivero gibi adamlar alacaksak ve eray'a, aydın'a vs. maaş ödemeye devam edeceksek hiçbir anlamı yok bu işlerin. nasıl olur, kabul ederler mi bilmiyorum ama onlardan önce futbolcu kontratlarının yeniden elden geçirilmesi gerekiyor bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın