resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 9675
    https://www.youtube.com/watch?v=-EuWAw3CL1k

    boş konuşuyor. tek tek analiz etsek sekiz on tane dalga malzemesi çıkar. tümden boş konuşuyor deyip geçelim ama özellikle bir tanesi çok talihsiz; "böyle bir yıldızlar topluluğunu türk halkına seyrettirdiğim için çok mutluyum" dedi kelimesi kelimesine. "teşekkürler imparatorumuz :)))" sayende brezilya izledik allah razı olsun. sen de olmasan maazallah yıldızlar topluluğu göremeden geberip gideceğiz. pele de oynadı mı?

    bunu bir kenara bırakırsak giderek çirkinleşiyor fatih terim. bu sefer yeniden sempatik birine dönüşebilmesi için bir galatasaray da olmayacak ve çirkinleştiği ile kalacak. karakter zaaflarını ve paraya düşkünlüğünü milli takıma sahip çıkıyorum kılıfıyla örtmeye çalışıyor da yemezler. maçtan maça laf anlat dur sen daha nasıl olsa memlekette enayi koyun bol. şenol güneş falan enayi de bir sen akıllısın milli takıma kol kanat geriyorsun değil mi? yav he he.

    he bunlar hep seyircinin suçu he. oyuncular da koşmuyor zaten neymar koşuyor ama bizimkiler fıs. uzun adam da halkı suçlardı zaten geziciler paralelciler diye. iyice benzemişsin ona. yıldırım demirören'e sarılıp uyursun bundan sonra.

    küçük hakan gevrek gevrek gülüyordu "ehe ehe fatih terim devre arası nasıl motivasyon vereceğini iyi bilir ehe mehe :)))". çok iyi biliyormuş... finito imparatore, resultante importante.
App Store'dan indirin Google Play'den alın