• 70
    onu bunu bilmem, atatürk'ü sever veya sevmez orası da beni bağlamaz fakat düşündüğü şey yüzünden bir tek linç kampanyası başlatılmadığı kalmış. seri ofsaytları falan veren büyük ihtimal kendisiymiş efendim. ortamı yumuşatmak için girmiş bu entryi de. saçma gelecek belki ama bunları okuyunca aklıma 6-7 eylül olayları geldi. çok benzettim.orda da asparagaslarla kitleleri besliyorlardı. çok daha ufak çaplısı diyelim. adam nasılsa çoğunluk olduğunu biliyor, destek göreceğini biliyor ya vermiş satırı vermiş satırı what can i doo ya. kendisini ne tanırım, ne arkadaşımdır, ne de siyasi görüşünü bilirim. ve inanın merak da etmiyorum.

    ayrıca dışarda atatürk ü sevmeyen bir yığın insan bulurum size. ve bu insanlarla yaşayıp azınlıkken gıklarını çıkaramayan yazar kardeşlerimiz, burda bir yazarı sırf yazdıkları ve düşünceleri yüzünden yerin dibine sokmuş. hani derler ya klavye delikanlılığı. o hesap. yazık gerçekten. samimiyetsiz.

    bu entryden benim siyasi görüşümü falan çözmeye çalışmayın lütfen. çünkü gerçekten önemsiz. dikkat çekmeye çalıştığım nokta 'linç girişimi'ydi.

    özetle, burasının sosyal bir platform olduğunu bilmeyen, öğrenememiş insanların adeta turnusolü olan yazardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın