• 95
    ikinci yarının başları, dortmund ilk yarının sonlarında bulduğu golle 1-0 önde. fakat takım hala istekli, hala maçı çevirebileceğine inanıyor, iyi defans yapmaya devam ediyor. ikinci yarı da bu arzudan ötürü dengeli başlamış.

    derken dakika 51 veya 52 oluyor. dortmund korner kullanacak. bir anda bu mallar sürüsü beliriyor. ortalık ses bombalarından, meşalelerden geçilmiyor. bu mallar sürüsü sağ olsun elin almanı yıllar sonra kendi sahasında teröre tanıklık ediyor. maç duruyor, hatta tatil edilmesi tehlikesiyle karşı karşıya. oyun hala başlamıyor, takım soğuyor, arzu gidiyor.

    maç bir şekilde tekrar başlıyor. dortmund korner pozisyonundan bir korner daha kazanıyor.

    dakika 56, dortmund tekrar kazandığı kornerden 2. golü buluyor.

    şimdi bu mudur taraftarlık, ultraslık? siktin attın takımın iştahını? maçı siktin maçı. hani takımına sahip çıkıyordun? hani takımın değerini bizden fazla biliyordun? e senin yüzünden gol yedi takım, bunu nasıl açıklayacaksın? utanmadan bir de yüzsüz yüzsüz olay çıkarmaya devam ediyorsun. ulan biraz adam olsan, uslu uslu desteklesen takım ikinci golü de yemeyecek. şimdi belki senin pisliğin yüzünden kritik olabilecek bir arsenal maçına takımını seyirciden yoksun çıkarma ihtimalin var.

    ulan yavşaklar. siz bu kadar cozutmamışken almanya deplasman değil diyorduk. siz geldiniz şimdi keşke almanya deplasman olsaydı diyoruz. bugün dzemaili'den, semih'ten, hatta ve hatta prandelli'den bile önce konuşulacak biri varsa o da sizsiniz. gelmeyin anderlecht maçına falan. cidden bak biz tamamen deplasman etkisinde olsak gene daha iyi oynarız. gelip de piç etmeyin güzelim maçı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın