2014-15 UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 4.Hafta Maçı
21:45
4 - 1
  • 247
    (bkz: #1590093)

    maçı izlemedim. pizzacıdaydım. eskiden olsa milletin ağzını burnunu kırar yine de maçı izlerdim. döndüğümde öğrendim ki 4-1 kaybetmişiz. golümüzü de hakan balta atmış. hem de beyniyle... işte bu sürpriz oldu bak. nickimi hakan balta the wizard of oz yapsam olurmuş. "heh heh bizim maç da kaç kaç bitti acaba bilen var mı gençler?" diye ortalıkta piyasa yapan semirtik moruklar gibi oldum amk. oldu olacak bundan sonra tüm maçları açık tv kanallarında sağ üst köşeden takip edeyim. böyle miydim lan eskiden? saniyesini kaçırmazdım maçların ama o kadar soğuttular beni ve inancımı sıfırladılar. şu genç yaşımda yetmişlik dedeler gibi oldum. şampiyonlar ligi maçı varken dışarıda kadim dostlarla hoş sohbet yapıyorum. içime hıncal uluç kaçtı yeminlen.

    deniyor ki "skora aldanmayalım bu sefer daha iyi oynadık". yemem, vallahi de billahi de yemem. aldanırım ben skora, hem de nasıl aldanırım.

    https://www.youtube.com/watch?v=dGL-2tAXFpI

    yahu neden böyle oldum ben ya? ne ünal aysal'mış, ne prandelli'ymiş ya, bitirdiler takımı da taraftarı da... bu arada italyan yurt arkadaşlarım prandelli ile çok sıkı taşak geçiyorlar. itibarımız yerlerde. sinyor minyor diye çok yanlış bir adam almışız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın