• 11197
    2014-15 ligi için başına gelebilecek en iyi şey ligde ilk ikiye girememek ve şampiyonlar ligi'nde sonuncu olup elenmek olan futbol takımı. bugün liderle aramızda bir maçla kapanacak bir puan farkı varsa o da bütün rakiplerin leş oyunu, anadolu takımlarının beş para etmez oluşuyla açıklanabilir. gönül lider olmamızı istiyor, her maç yenmemizi istiyor, ama bir de realite var. bu takım gerçek bir çöküşe ihtiyaç duyuyor.

    bizimse yeniden yapılanmaya ihtiyacımız var. bunun için iyice çamura saplanmak gerek. hadi selçuk, burak ikilisinin maaşı yüksek, elden çıkaramazsın. ama galatasaray futbol takımı çöpe atacağın adamlarla dolu. bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere abdürrahim albayrak da teknik adamlığa soyunmaya kalktı. bu seçilebilecek en yanlış yol. ben böyle gelecek bir başarıyı istemem. kaldı ki böyle hangi başarı gelir? nereye erişebiliriz? abdürrahim albayrak kimdir ki takımın kadrosuna karışıyor? hangi ehliyetle? edirnekapı'da bir minibüs şoförüyken allah'ın "yürü ya kulum" demesiyle zenginleşen bir adam. kayda değer hiçbir eğitimi, hiçbir vizyonu yok. galatasaray'ın nasıl başkan yardımcısı olabiliyor? kadroya nasıl karışabiliyor? terim varken bunu yapabildi mi? lucescu varken? gerets varken? şimdi ne oldu da eniştemiz bizi öpüyor?

    peki ya prandelli buna nasıl izin verir? nasıl bir karakter örneğidir bu? ben hiçbir teknik direktöre yaptığı hatalar üzerinden kızmam. çünkü hata yapmak temelde bir öğrenme metodudur. ama bütün iplerini yöneticilerine verirsen o takımın başından defolup gitmen gerek. daha sabri yönetim tarafından kadro dışı bırakıldığında gitmen gerekti. şimdi sabri kadroda. prandelli aynı prandelli. bu kararları sen vermeyeceksen niçin oradasın?

    ben bu takıma ve mevcut yönetime inanmıyorum. kullandıkları yöntemin de kısa vade de olsa bile uzun vadede herhangi bir başarı getireceğini düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın