• 11145
    31 ekim kasimpasa maci icin dedikodusu yapilan ilk 11'de 2 adet cok onemli gariplik var. futbol degil sporun ucundan kiyisindan bilgisi olan bir insan aylarca mac kondusyonu almamis, herhangi bir maca cikmamis bir sporcuyu pat diye ilk 11'e koymaz. rakibi de dusunursek oynamasi gereken bruma olurdu. hamit'i geriye cekip one bruma'yi koymak. boylelikle bek ile sol forvetleri arasini acabilirdik, birbirlerine destek vermeleri zorlasirdi ofansta. eger sol forvet yardima gelmezse bu seferde bruma acik alan yakalar.

    ikincisi ise, arsenal macini seyretmis futbolun ucundan kiyisindan anlayan biri yekta'nin defansif ozelliklerinin berbat oldugunu, kademe anlayisinin olmadigini anlardi. sneijder gibi kademe anlayisi olan ve hizli oyun kurabilen bir adam varken hele hele 4'lu orta saha yapacaksan sneijder yerine yekta asla yazilmaz.

    benim icin ucuncu degisiklik de madem 4-4-2 gibi oynayip olcan'i da ikinci forvet gibi biraz derinde kullanacaksin, oyleyse burak degil umut olmaliydi.

    eger (ben inanmak bile istemiyorum ama) bahsedilen kadro - muslera, sabri, chedjou, semih, telles, hamit, selcuk, yekta, emre, olcan, burak- gercekten de sahaya cikarsa bilin ki bu abdurrahim albayrak'in kadrosudur. prandelli futboldan anlamiyor bile olsa, yanindakiler zir cahil de olsa bugune kadar soyle bir kadroyu yakindan uzaktan kurmadilar, deli dana hastaligina kapilmadan da kuracaklarini sanmiyorum.

    su kadro sahaya cikarsa -kazansak bile- vay halimize. zaten formda bir sneijder'i kizaga cekecek zihinyet olmaz olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın