• 11132
    elindeki kadro içerisinde gerekli revizyonu yapması gereken takım.
    bence olması gereken ilk 11 : muslera, tarık, semih, chedjou, h. balta, melo emre çolak, furkan özçal, sneijder, bruma, umut bulut
    yedek olarak; sinan bolat, veysel sarı, alex telles, koray günter, emrecan coşkun, hamit altıntop, umut gündoğan, birhan vatansever, yekta, dzemaili, olcan, yasin öztekin, pandev, hüseyin altuğ taş
    bu kadro devre arasına kadar bizi idare eder. tabi ki burada sadece ilk on bir oyuncularının değişmesi yetmiyor. rotasyon oyuncularının da değişmesi ve kimin hangi mevkide kimin yerine gireceğinin de belli olması gerekiyor.
    selçuk, burak, sabri, gökhan zan, eboue, engin baytar, yiğit gökoğlan, aydın yılmaz gibi oyuncular kadro dışı bırakılmalı. bu adamların artık bu kadroda yeri yok. devre arası ya da sezon sonu satabileceklerimiz satılmalı yoksa sözleşmeleri feshedilmeli. devre arasında forvet alabilirsek umut bulut ve pandev' e de yer yok. ayrıca berk ismail ünsal antalyaspor' dan geri çağrılmalı.
    elimizde genellikle genç oyuncular ve az maaş alan oyuncular kalacak. hamit' in de maaş konusunda indirim yapması gerekiyor. bu takımın yıldızı sneijder, muslera, bruma olmalı. bütün takım da bunu kabul etmeli. sorun çıkaran varsa da üstü çizilmeli. artık galatasaray' ın büyüklüğünü ve gücünü anlamalı herkes. yeni yönetimin bunları yapması gerekiyor.
    ama tabi boşuna yazdım o kadar şeyi adamların ilk icraati sabri' yi affetmek oldu. o yüzden bu takımdan hiç birşey olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın