• 11124
    mevcut form durumu için konuşuyorum.

    cl için inanılmaz zayıf bir takımız bunu konuşmaya gerek bile yok. olur da uefa kupasına gidersek de tur geçebileceğimizden hiç umutlu değilim. gelelim asıl hedefimiz olan ligimize.

    eğri oturup doğru konuşalım, bi yanda ba, pektemek, cenk üçlüsü, diğer yanda sow, webo, emenike üçlüsü varken forveti burak-umut olan takım sittin sene şampiyon olamaz. biz amatör olarak futbolla ilgilenen taraftarlar bas bas bağırırken 45 maçı burak-umut ikilisine emanet etmeyelim diye bu iş için epey maaş alan profesyoneller bunu göremedi. kalan mevkilerde ciddi fark yaratamadığımız sürece forvet konusunda çok gerideyiz çok.

    orta sahayı defansif ve ofansif olarak 2 ye ayıralım. 40 kişilik kadromuzda şino, bruma, olcan ve emre dışında hücumcu orta sahamız yok. götle gülünecek kadar komik bir durum. bunların da 2 tanesi ilk 18de olsa sevinecek hale geldik. şu ana kadar yaptığımız 10 maçta bir kere 4ü de kadroya alında. kalan maçlarda bu sayı çoğunlukla 2 çok nadir olarak 3 oldu. 40 kişilik kadroda 5, ilk 18de 3-4 banko olması gerekiyor bana göre.

    orta sahayı defans yönünden ele alalım. melo. melo. melo. melo'nun yanında oynamayan yekta ve hamit var defans,ofans karışık takımı rahatlatacak oyuncu sayısı da bu kadar. bu mevkide ilk 11de banko 2 yerine göre 3 adam olması gerekirken bizim 40 kişilik kadromuzda 1 tam 2 yarım adamımız var. bu bölgede de çok eksik durumdayız.

    beklere bakalım. 40 kişilik kadronda 4 tane bek olması gerekirken biz de bir tek tarık var. bir de yarım hakan. türkiye ligi standartlarının en altında olduğumuz bölge burası. ki o standartlar da gençlerbirliği'ne falan denk gelir hesap edin. en zayıf bölgemiz olmasına rağmen bu konuda kimseye kızamıyorum çünkü geçtiğimiz yıl devre arasından sonra yaptığımız 25 maçta telles ve veysel en azından türkiye ligine götürebilecek gibi duruyordu. üstüne yarım hakan'ımız, henüz kadro dışı kalmamış sabri'miz vardı ve üstüne tarık'ı transfer ettik. benim için sezonun sürprizi bu bölge oldu.

    stoper de ise yine yarım hakan, şecu, semih, koray ve yarım gökhan ligi götürebilir bence. lig için bu mevkide sıkıntımız yok. ama sadece lig için. 1 adet bek ve 1 adet defansif orta sahamız olduğu için 2 stoperle birlikte savunma yaptığımız kişi sayısı toplam 4e çıkıyor ki normalde olması geren 2 stoper, 2 bek, defansif-ofansif 2 göbek oyuncusuyla birlikte 6dır. yediğimiz gollerin ezici çoğunluğunda hata orta saha ve beklerde stoperlerde değil.

    kaleyi ise konuşmaya gerek bile yok. cl seviyesinde olan tek mevkimiz burası.

    oyuncuların bu verimsizliğinin üstüne, dünya çapında hızlı oyunlarıyla bilinen dortmund ve arsenal takımlarına karşı 100er metrelik kanat koridorlarını birer adama emanet eden büyük taktik deha prandelli'yi de ayrıca kutluyorum. kurt gibi hoca yemin ederim.

    muslera
    sabri-semih-şecu-tarık
    melo-yekta
    olcan-şino-bruma
    umut(ismail berk nerede amk kiralıktan döndü yazıyor transfermarkt'da)

    yada

    muslera
    sabri-semih-şecu-tarık
    olcan-melo-yekta-bruma
    şino
    umut(ismail berk nerede amk kiralıktan döndü yazıyor transfermarkt'da)

    yedekler veya yedek olamayıp ilk 18 için sıra bekleyenler
    sinan bolat, hakan balta, koray, gökhan, hamit, umut g, emre ç, pandev, cemal.

    şu kadroları 5-10 gün birlikte antreman yaptırıp, 2-3 maça birlikte sürsek şu anki durumdan kötü olur muyuz olmaz mıyız bu sorunun cevabı prandelli'nin notudur.

    eyyorlamam bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın