• 11124
    selçuk, burak, djemaili gibi futbolcularının, maçları sıcak evlerinde ki led tv'lerdinden izlemesi gereken takımdır. prandelli'yi eleştirdiğim tek nokta bunu yapmamasıdır. herşey bu kadar netken, orta sahamız saydamken, pozisyon bulamıyorken prandelli'yi gönderip denizli'yi getirsek ne olur? belki luce gelirse selçuk ve burak'ı kadro dışı bırakır, kimse de ağzını açıp tek kelime edemez, o da zaten gelmez. o yüzden teknik direktör değişikliğiyle düzelecek takım değil galatasaray futbol takımı. takımın temposunu düşüren, mücadele etmeyen, sahada yürüyerek mesafe kaydedip çok koşuyormuş gibi görünen, birbirine pas vermekten başka hiç bir alternatifi görmeyen futbolcuları kadro dışı bırakmak, şu anda en makul çözüm yolu olarak gözüküyor.
    peki an itibari ile neler yaşanıyor? orası gerçekten çok komik. abdülrahim albayrak isimli yöneticimiz geliyor, bırakın kadro dışı bırakılmayı, sabri'yi affettiriyor. umudumuz sabri ya şaka gibi.
    son olarak prandelli, kadroda bu reformu gerçekleştirmediği sürece takımla ilişkisinin kesilmesi taraftarıyım, yok eğer bu reformu yaparsa sonuna kadar da arkasındayım, ve benim gibi düşünen bir çok galatasaray taraftarının olduğunu biliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın