• 11113
    üç ayrı çeteyi barındıran takım.

    trabzonlular: trabzon'dan gelen futbolcular. ilk senelerinde gayet iyi sezon geçirip sonra yatışa geçerler. götleri kalkık olup çok da yüksek maaş alırlar. liderleri burak ve selçuk'tur.

    floryalılar: altyapıdan çıkıp kulübe yerleşirler. kendilerini gram geliştirmeden yatarlar. tek hedefleri galatasaray'da kalmak olup istanbul'da lüks bir hayat yaşamaktır. kulübe zerre katkıları bulunmayıp gün boyu yabancıları çekiştirip dururlar. liderleri sabri reyiz.

    yabancılar: aslında masum bir grup. amerikan hapishanesine uyuşturucudan düşen çocuk misali götü korumak için örgütlenmişlerdir. aralarında çok karakterli ve iyi futbolcular vardır ama kulüpteki belirsizlik onları boşvermişliğe itebilir.

    dünya üzerinde hiçbir takım, takım kimyasını yakalamadan başarılı olmamıştır. yapılması gereken birkaç yabancı ve yerli futbolcu dışında herkesi gönderip bir daha futbolcu üzerine sistem kurmamaktır. ama bu mali krizde dediklerim ütopya olduğuna göre önümüzdeki 5 sene bir mucize olmazsa şampiyon olamayacağız. olan taraftara ve arada gelip giden teknik direktöre olacak anlaşılan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın