• 11115
    bir karga ve bir eşşek son sistem teknolojilere sahip bir uçakta seyehat ediyorlarmış.
    ama uçak son sistem herşey kusursuz.
    neyse uçak hareket etmiş. ( karga ile eşşek yanyana oturuyorlar)
    aradan biraz süre geçince karga hostesi çağırmak için başının üstündeki düğmeye basmış, son derece kibarlığı ve güzelliğiyle gelen hostes ne ihtiyacı olduğunu sormuş.
    su istediğini söylemiş karga. derhal diyerek gidip getirmiş hostes tüm güleryüzlü haliyle. aradan beş dakika geçmiş karga tekrar düğmeye basmış. hostes ne ihtiyacı olduğunu sorunca hiç bir ihtiyacı olmadığını sadece düğmeyi kontrol ettiğini söylemiş. güleryüzlü tavriyla peki demiş hostes.
    eşşek yanında oturan kargayı izlemeye devam ediyor tabi.
    aradan bi kaç dakika geçmesiyle karga tekrar düğmeye basmış, yine gelen hostes yine öylesine bastığını söyleyen pişkin karga halleri. 1-2-3-4 derken karga aynı gevseklikle devam ediyormuş. eşşek her geçen dakika şaşkınlıkla izlemeye devam ediyormuş. karga eğleniyor hostes son derece güleryüzlü haliyle yanlarına geliyormuş.
    e durur mu bizim eşşek? başlamış o da karga gibi düğmeye basmaya. aynı tavır aynı uslup aynı eğlence.
    bir karga bir eşşek derken işin suyunu çıkarmışlar tabi. hostesin canına tak edince pilotun yanına gidip olanı biteni anlatmış. pilot da x düğmesine bas koltuklarinin altı açılsın düşsün ibneler demiş.
    hostes dediğini yapmış pilotun.
    kargayla bizim eşşek hooopp aşağı düşmeye başlamışlar. belirli bi süre sonra karga kanat cirpmaya başlamış. düşmekte olan eşşeğin yanına gelmiş ve
    " madem ucmasini bilmiyorsun , o zaman ibnelik yapmayacaksin " demiş.
    hikayemiz burda bitti :(
    şimdi gelelim bizimkilere. bizde herkes eşşek. hem uçmasını bilmiyor hem ibnelik yapıyorlar.
    sen kimsin hocayı baltalıyon ? bir burak bir selçuk değil tüm futbolculardan bahsediyorum.
    mancini gelir 2 hafta önce it gibi koşan adam mancini gelince yürümeye başlar. mancini gider prandelli gelir emeklemeye başlar. ya sen nerenin itisin de hoca seçiyorsun? dünyanın parasını alıyon bi de hoca mı begenmiyon? zannediyor musun ki prandelliye söven bu taraftar manitasiyla sorunlarını bahane eden adama ağzının payını vermeyecek? zannediyor musun ki 4 gol yedikten sonra yediğin o dürüm senin burnundan getirilmeyecek?
    hocaya ayrı buraka ayrı selçuka ayrı emreye ayrı kızacak kredimiz var bu takımda.
    biz ne hoca seceriz ne rakip ne yonetim ne maç. o yüzden gelmisinizi gecmisinizi severiz. siz daha durun bunlar iyi gunler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın