resim
Hikmet Karaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:Adana Demirspor
Yaş:64
Uyruk:Türkiye
  • 573
    kendisine karşı olan ön yargının sebebi tam olarak nedir merak ediyorum. çok takım çalıştırması onu kötü teknik adam yapmaz. şartların kötü olduğunu gösterir bir nevi. bu ülkede şampiyon yapan teknik adam takımdan kovuluyor. karşılıklı oturup anlaşarak ayrılmıyor resmen g.tüne tekme vurulup kovuluyor. en yakın örnek ersun yanal. adamın resmen kovdular. üstelik 9 puan farkla şampiyon yaptı takımını.

    hikmet karaman'ın çok takım değiştirmesi bu ligin ve şartlarının ne kadar berbat olduğunu gösterir bana göre. bence kendisine bir şans değil görev vermeliyiz. çünkü şans verilecek kadar kötü teknik adam değil. biz şans verme hakkımızı kötü teknik adam olan prandelli'ye verdik ve kaybettik. zaten kendisi kötü olduğunu geldiğinden beri yaptıklarıyla ve yapdadıklarıyla belli ediyordu.

    hikmet hoca bu ligi gayet iyi biliyor. takımdaki futbolcuların bütün özelliklerini biliyor. rakipleri iyi analiz edebilmesi onun iyi yönlerinden. futbola dair çok güncel birisi. dünya futbolunu yakından ve yerinden takip ediyor.

    bu ülkede olmayan bir özelliği var. mesleğine yatırım yapıyor. yani işi için para harcıyor. birileri gibi tv kanallarının imkanlarından yararlanıp maçları statlarda izlemiyor. kendi cebinden para harcayıp avrupa takımlarının maçlarını izlemeye gidiyor. hangi teknik adam cebinden para harcıyor? hangi teknik adam bu kadar işine yatırım yapıyor? kendisine karşı ön yargınız varsa bile sırf bu özelliğinden dolayı takdir etmelisiniz. futbolcular bile milyonlarca para kazandıkları halde kendilerine ve işlerine yatırım yapmıyorlar. kulüp onlara özel fizyoterapist verirse ondan yararlanıyorlar yoksa kendi ceplerinden karşılamıyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın