• 11103
    bana bu saatte entry yazdırandır.

    efendim gelelim mevzuya takımın kalitesinden kimsenin şüphesi yok. ama kadronun her yerinden doymuşluk,ruhsuzluk akıyor. ligde şuan lider beşiktaşın maç fazlasıyla 1 puan gerisindeyiz. büyük ihtimal yarın bu saatlerde puan farkı 4 olur.

    hea hazır beşikraş demişken aklıma geldi adamların oynadığı futbolu görüyoruz. nedir abi onlarda olupta bizde olmayan şey ?
    ruhsuzluk ?
    evet!
    ya başka ?

    başlayalım kadrodakileri teker teker ele alarak

    kaleciler; tolga zengin vs fernando muslera bu soruya yanıt aramaya gerek yok.

    defanstakileri kıyaslayarak zaman öldürmenin lüzumu yok.

    geçiyoruz ortasahaya evet dananın kuyruğunun koptuğu yer.

    kim var beşiktaş orta sahasında ? atiba,veli kavlak,oguzhan özyakup veya sosa

    birde bizimkilere bakalım; felipe melo,selçuk,dzemaili ve sneijder sinan abi * bu üçlünün ne konuda yetersiz olduğunu pek çok yazısında anlattı zaten. bizlerde bahsettik.
    evet bizim ortasahanın dinamizmi eksik. bir veli yok bizde ortasahadaki pis işleri yapacak adam. mesela veli bizde olsa bugünkü 26 ekim 2014 istanbul başakşehir galatasaray maçında `marcio mossoro'ya o iki golü attırmazdı. herkes yatsın gene o koşardı. * işte tüm mesele burada beyler bizim kadromuzdada bu işi yapabilecek en iyi oyuncu veysel sarı zaten sağ bekte küfür yemekten heder oldu herif. doğru yaptığı şeyleride yapamaz hale geldi artık. zaten asıl mevkisi ortasaha koy ortasahaya koşsun,rakibi ısırsıni, top çalsın ama allah aşkına şu adam orta açmaya çalışmasın yahu bu adamın yetenek bazında veliden hiç bir eksiği yok onun kadarda koşuyor (zaten en iyi yaptığı şey bu) koy abi ortasahaya bu şekilde meloda maç içinde dinlenme fırsatı yakalar veya cemalibu kadar yıpranmaz. zaten adamların fizik gücü belli...

    geri kalan mevkilere gelince bir tek hucüm hattı kalıyor. ulan bruma'yı 7 maç üst üste oynatacaksın onu biraz idare ediceksin sadece maç kondisyonunu yakayana kadar. yoksa cesaretinide topladımmı defansada yardıma gelir. en azından olcay gibi bekini kovalayacağı yerde açık oyuncusunu kovalamaz defanstada... değil olcan ile kıyaslamak o çakma eko fresh'in adını bu yazıya dahi yazmak istemiyorum. fırvet melesinde qrala mahkumuz beyler en azından devre arasına kadar.

    tabi bunlar basit işler bu takım ruhsal olarak bitmiş be abi ulan biz halısahada tanımadığımız adamlarla bile daha uyum içinde oynuyoruz yahu bunlar birbirini tanımıyor hepsi zaman makinesi ile başka bir dünyadan veya zaman diliminden gelmiş gibi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın