• 11097
    radikal değişikliklerin artık kaçınılmaz olduğu takım. oynadığımız kifayetsiz futbol bu sezona özel değil. uzun süredir hal böyle. takımın oyna(yama)dığı oyun neresinden tutsan elinde kalacak cinsten. hatta ortada bir oyun, bir plan var mı soruları cevapsız. üst üste 3. kez şampiyonlar ligi oynayan bir takım için bu kabul edilemez bir durum.

    prandelli geldiğinde birçoğumuz gibi umutluydum. her gün ona olan güvenimiz azaldı maalesef. hazırlık kampının hakkının verildiğini düşünen tek bir galatasaray'lı bulamam herhalde. 2 ay oldu, hala vasatın üzerine çıkabildiğimiz maç yok. maçı bırakın 15-20 dakika yok. haliyle kalman için de bir neden yok sinyor.

    prandelli ile yollar ayrıldıktan sonra ne yapılacak? bu soru çok kritik. çok titiz davranılmalı. yoksa bu mali tabloyla belimizi doğrultmamız yıllar sürer. bence elde hiç fena bir kadro yok. koray, telles, tarık, çolak, bruma ve sinan için hala geç değil. hatta birhan vatansever ve hüseyin altuğ taş'ı da ekleyebiliriz. bu çocuklar bize lazım. fakat önce bu çocuklara seviye atlatacak, cesurca sahaya sürebilecek, bulundukları yerin kıymetini anlatacak bir hocaya ihtiyaç var.

    yarın için ışık vermeyen denenmişler yerine, bu deli fişeklerle yola çıkmanın vaktidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın