• 11090
    bu takım 4 günde 8 gol yiyor ve bir gol dahi atamıyorsa bunda hem başkan, hem yönetim, hem hoca, hemde futbolcuların hatası vardır arkadaş.

    devrim niteliğinde kararlar alınmalı şu an takımda ve ne yazık ki kendisinden nefret etsem de şu an bu işi kıvırabilecek tek adam mustafa denizli. prandelli'ye basın toplantısına dahi bırakmadan yol gösterilmeli, hakeza olur da yönetim geç kalırsa bile kendisi gururunu elden bırakmayıp istifa etmeli. hedefşm lig deyip gelir 4 tane yersen gülerler adama hocam. savunulacak tarafını bırakmadın.

    başta burak, selçuk, dzemaili, veysel dörtlüsünü bir mühlet sahada görmek dahi istemiyordur kimse eminim. olcan'a, bruma'ya falan da giydikleri formanın anlamı iyi bir anlatılmalı sen neden oynatılmıyorum diye ağlayıp sonra da gelip oynadığın maçta yan yatamazsın arkadaş denmeli. derbi hariç olcan ortada yok ilk 4'lü zaten hiç yok. bruma oynadığında ayrı üzülüyorsun, oynamadığında ayrı üzülüyorsun ne yapacağız onu da bilmiyorum.

    bu işin içinden çıkmak için alacaksın pazubandı takacaksın sneijder'le muslera'nın koluna onlar ne derse o arkadaş diyeceksin. itirazı olan varsa burası galatasaray çıkış kapısını herkes biliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın