• 11052
    hayalperestlerin şuanki sinirlerinin nedeni.

    gerçeği görmek lazım. gerçek çok uzakta değil. gayet temiz ve net gözükmekte. galatasaray futbol takımı kalite olarak kötü ve uyumsuz bir kadro. bu kadro ile cl'de başarı beklemek hayalperestlik, iyimserlikten başka bir şey değildir. devir "koçum benim yaparız" devri değil. öyle olmuyor işler. yiyorsun 4'er 4'er devam ediyorsun hayatına. sen daha rakiplerin kadar koşamaz, mücadele edemezsen bırak puan almayı fark yemenin önüne geçemiyorsun. belki de en rezil haliyle yakaladığımız dortmund defansını tehdit bile edemeyiz. hiç üzülmenin sızlanmanın hali yok. bu takım iyi bir takım değil.

    şimdi çıkar bazı arkadaşlar "ama 2 sene önce bu takım kök söktürüyordu?" e 2 sene önce işte. şimdi o takım yaşlanmış. o takımı rahatlatan oyuncuların bazıları eksilmiş, bazıları futbolu unutmuş, yerine gelenler ise tamamen fiyasko oyuncular. e nasıl olacak peki bu şekilde?

    prandelli'yi eleştirin. kötü oynatıyor, hayal krıklığı tamam bunların hepsi doğru. ama kalkıp takımı küçümsedi demeyin komik oluyor. ne düşünüyordunuz ki? bunları söylemese bile gerçeklerin bu olmadığının mı sanıyorsunuz.

    takımın kalitesi bile kötü. üzüntülü olan bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın