resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 9465
    gökhan töre-hakan çalhanoğlu olayında yanlış yapmıştır. bunu kavrayamayan yok herhalde. milli takım sporcuları hangi dalda olursa olsun ülke gençlerine örnek olmalı. gel gör ki türkiye'de böyle bir şey yok. ırkçısını mı ararsın, dopingçisini mi ararsın, mafyavari adamlar mı ararsın hepsi var. ne yazık bu ülkeye.

    fatih terim'le ilgili en güzel eleştiriyi yılmaz vural yaptı, bu sözlükte yapılan sığ eleştirilerden değildi. yılmaz hoca açıkça söyledi ^^ya antrenörlük yap ya da saha dışında futbol düzenle tertiple sıfırdan bir şey üret bu ülkede futbol doğru yönetilmiyor^^ dedi. gerçekten çok doğru tespit futbol direktörlüğünün içi bomboş milyon avrolara kılıf sanki. keşke saha dışını gerçekten bilenlere bırakıp sadece saha içi ile ilgilense. saha dışında almanya'nın, ispanya'nın yaptığı atılımlar incelenip öyle adımlar atılsa. ama nerde...

    son olarak doğrucu davut filan değilim ama töre-çalhanoğlu olayında fatih terim'i eleştirirken bazı galatasaray taraftarı sanki fatih terim ilk defa böyle bir şey yapmış gibi davranıyorar. ya biraz objektif olmak zor değil. melo-riera kavgasının bir benzeri değil mi bu olay. üstelik ayrıntılarına çok da vakıf değiliz. melo odaya kilitleyip takım arkadaşını eşek sudan gelene, gözünü mosmor edene kadar dövdüğü halde fatih terim onu affedince iyi, töre'yi affedince tü kaka. yok böyle bir dünya biraz objektif olalım lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın