resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 9449
    dikkat kim olduğunu bilirsin sen, sen okuma çünkü ne kadar para aldığını yazacağım evet. 7 yılda euro kuruna bağlı olarak 67-70 milyon türk lirası alacak olan eleman. zaten neden euro ile para alıyor bu adamlar anlamış değilim mk. bizim para birimimiz yok mu ? ulan bari milli takım türk lirası versin. hayır yani öğretmen'e doktor'a euro ile mi maaş veriyorsun ? verse boku yer zaten.

    kendisinin 1 senedir çalıştırdığı takım oynadığı ilk iki maçında 0 puan almıştır. 1 seneye dikkat genç. sen 1 sene çalışıp öss'ye falan giriyorsun. dkashjdkajshdkasda. lys mi oldu. senede 10 alsa 1 sene çalıştırdı, 10 milyon türk lirasının karşılığı 0 puan. asdasdasda. taksimetre yazıyor ha daha. çok pis para sayarım. yolda restorant, kafe falan görünce de yapıyorum. ''her gelen en az 10 liralık hesap verse, günde 100 kişi gelse, 1 günde 1000 lira, ayda 30000 lira. temiz para. şubat hariç. kışın da çok iş yapmıyor.''

    peşinen yazayım da şimdi biri gelir aldığı para birilerine dert olmuş falan der. aynen dert oldu amk. var mı diyeceğin ? valla başka argüman bulamadım hep aynı boku yazıp duruyorum. guus hiddink'in de aldığı para içime dert olmuştu. abdullah avcı olmadı ama. adam fatih terim'in 5'te 1'ni kazanıyordu ama bazen puan muan alıyordu amk. asdasdads.

    ne bakıyorsun ben gülüyor muyum ?

    ayrıca itim ve köpeğim, bu da dilime maskara olan kimse;

    http://www.opsiyonhaber.com/d/news/44315.jpg

    çok eğlenceli amk.

    edit: guus'u guss yazmışım amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın