• 10977
    an itibariyle kötü oynamasına rağmen fenerbahçe ile aynı puanda, aynı sayıda gol atmış, daha az gol yemiştir. üstelik bursa deplasmanını 3 puanla kapatmış, önümüzde koca bir sezon boyunca bursa deplasmanına gitmeyecektir(bursa deplasmanlarında genellikle puan kaybettiğimizi hatırlatırım). önceki sezon en büyük sıkıntımız olan deplasman fobisini hem bursa, hem de erciyes galibiyetleriyle yıkmayı da başarmıştır. bu noktada beşiktaş'ın üzerimizde olmasını pek önemsemiyorum, zira beşiktaş'ın gücünün maksimum 10 haftalık olduğunu son yıllarda çokça tecrübe ettik. tüm işi gücü türkiye ligi olan fenerbahçe ile her türlü olumsuzluğa rağmen kafa kafaya olmamız bu sezon için beni mutlu kılıyor.sadece şampiyonlar liginde pek birşey yapabilecek gibi durmuyoruz, ama başkanından taraftarına herkesin ağzında 4.yıldız lafı olursa durumun bu olacağı zaten aşikardı. fikir ne ise zikir de o olur en nihayetinde.
    sözün özü herşeye rağmen ligde şimdilik her şey yolunda. avrupa'da da 3. olup avrupa liginde bir yarı final cesare pranedelli'nin ilk sezonu için hiç fena olmaz . unutmayalım elimizde çok sayıda yıldız kategorisinde isim var. her biri senede sadece ikişer maç kazandırsa bile yukarıda saydığım hedefler zaten gerçekleşir.

    sneijder,olcan,bruma,chedjou,muslera ve melo galip geldiğimiz en az ikişer maçı maçın adamı olarak tamamlayacak, ki ben djemailli'den de en az bir maç bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın