resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 9366
    kör ölür, badem gözlü olur sözüne timsal eski galatasaray futbolcusu ve teknik direktörü.

    inanın fatih terim'e allahımsın fatih hoca diyebilecek kadar sevgi ve saygı besleyen bir insandım. inanmayanlar eski entrylerime bakabilirler silmedim silmem.

    hala fatih terim'in size her şeyden çok sevdiğiniz galatasaray'ımıza attığı kazığı göremiyorsunuz değil mi? bu adam değil mi milli takıma kaçarcasına giden. bırakınız efendim eleman muhabbetlerini falan. bu adam değil mi konuşacağım bla bla diyen? hani konuştu mu aksine hakkında konuşacağım dedikleri ile samimi pozlar verdi ve kader arkadaşım diyebilecek kadar ileri gitti.

    daha henüz sıcağı sıcağına görmediniz mi fatih terim ünal aysal'la sorunlar (yerseniz) yaşarken milli takıma imza attığı evrak ortaya çıkmadı mı? daha neyin idrakiyle hangi argümanla bu adamı savunuyorsunuz anlamadım gitti.

    ben rahmetli derwall'i de gördüm. mustafa denizli'yi de. kalli'yi de gördüm. reinhard saftig'i de. ha keza greame souness hocamızın günahların takımının sahasının ortalık yerine diktiği bayrağı da gördüm bir zahati.

    bu saydığım adamlar uefa kupası, süper kupa aldırmadılar bu takıma ama rahmetli derwall, mustafa denizli, kalli bu adamlar gözümde fatih terim'den daha değerlidir şu an. fatih terim'de bu isimlerin arasındaydı lakin şu an için en büyük galatasaray düşmanlarının yandaşıdır. açıkçası artık bizden değildir.
    benim için artık imparator fatih terim değil, im "para" tor fatih terim'dir.

    yok fatih terim olsaydı böyle olmazdı bla bla goy goylarını bırakın. aslolan galatasaray diyen bir adamın şimdiki utanç tablosuna bakın. eğer benim gibi bir insan babası kadar sevdiği bir insandan böylesine nefret ile bahsediyorsa nefret edende değil nefret ettirendedir suç.

    vesselam

    dip not : moderasyondan cidden ricam lütfen ünal aysal, fatih terim başlıklarını kaybettiğimiz maçlardan sonra kapatınız. insanlar yine yazsın ama lütfen sol frame'de gözükmesin.

    peşinen edit : fan boy falan değilim. bana fan boy diyecek adamla saatlerce oturur tartışırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın