resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 9363
    vay arkadaş, memlekette ne kadar çok düz adam sami varmış. adam bi sevgili örneğiyle bağladı mevzuyu ya la? baya boşuna yazıyoruz amk.

    tamam ben de sami oluyorum şimdi;

    45 senelik bi kocan var. bi de amcandan nefret ediyorsun ama geniş aileni de çok seviyorsun. (koca: galatasaray, sen: fatih terim, amca: demirören, geniş aile: milli takım)

    elinden geleni yapmışsın 45 sene boyunca, o evde olgunlaşmışsın, kocanı sürekli mutlu etmiş, dünyada görmediği mutluluklar vermişsin. hayatını vermişsin kocana. kazanmamış mısın? kazanmışsın tabii, sen de mutlu olmuşsun, hatta kocanı mutlu etmenin getirdiği başarıyla çok paran olmuş ama kocanı da çok sevmişsin hep.

    gün gelmiş, kocan bi arkadaşın yönlendirmesiyle sana kötü davranmaya başlamış. (arkadaş: ünal aysal)

    sonra demişsin ki bi gün, ailemi görmeye gitmek istiyorum. seninle olacağım yine ama, senede üç dört kez de ailemin yanına gideceğim. (fatih terim'in milli takımı çalıştırmak istemesi)

    kocan dur demiş, ya ben ya ailen. verdiğin 45 sene umrumda değil, sonuçta benim karımsın (elemanımsın), ben ne dersem o. ya ben, ya ailen.

    sen dinlemeyince noluyosun tabi? kötü oluyosun. kocan iyi oluyor. verdiğin emek, yaşattığın mutluluk önemsiz. hayatını vermişsin, ne önemi var. kocan ne derse o.

    vay amk, ne güzelmiş lan düz adam olmak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın