• 140
    arena'ya giden az sayidaki taraftarimiz sayesinde kazandigimiz maç. futbolcularin yaptigi en ufak guzel hareketlerde dahi alkis, hatalarinda alkisla destek oldular. onlar da destegi gordukce istekli oynadilar. ilk yarinin basinda 3 ciddi pozisyon buldu sivas. bizim de o sirada cemaili ile bir karsi karsiyamiz vardi. sonrasinda oyunun kontrolu tamamen bize gecti. chedjou'nun golu kilidi acarken, penalti sonrasi burak'in goluyle rahatladik. sivas ilk yari boyunca hic pas yapamadi. tum ataklari eridi gitti. ikinci yari da aslinda benzer sekilde basladi ama takimimiz daha panik gorunuyordu. ucuncu gol gelmedikce sivas'in baskisi da artti. fakat bu baski gol getirdi mi? hayir. gol sivas'in mukemmel kontraatagiyla geldi. sonrasiysa tam bir kabustu. muslera degil de butun maykillar olsaydi dahi gol yerdik bence. fakat yemedik ve cok da uretken olamadigimiz maçta (5 pozisyonumuz ya var ya yok) uc puani almayi bildik. kotu oynarken kazanmak onemli. futbolcularimizla ilgili ufak notlarim soyle:

    fernando muslera: dunya'nin en iyi kalecisi. tartismam.

    aurelien chedjou: attigi gol haricinde de harika oynadi. hepimizi sasirtmaya devam ediyor.

    felipe melo: savunmadan top cikaramama sorunsalina karsi prandelli onu bu maç stopere monte etti. bir-iki riskli pozisyon yaratti ama yine de iyi oynadi.

    semih kaya: cizgiden cikarttigi cok kritik bir top var. takimin iyilerindendi.

    veysel sarı: ilk yari hic de fena oynamadi. sonradan sakatlanip yerini balta'ya birakti.

    hakan balta: 46'da veysel yerine oyuna girdi. iyi bir goruntu sergilemedi. golde hucumda top kaybini yapan oyuncu olarak hedefte elbette. fakat bu noktada 75 metre sivasli topçular gelirken gelemeyen diger oyuncularimizda da bir kusur var muhakkak.

    selçuk inan: top her ona geldiginde harika bir sey yapsin istiyorum. butun maci boyle izliyorum. eskiden galatasaray 4-0 kazanacagina hakan sukur'un 2 goluyle 2-0 alsin isterdim. simdi de onun icin istiyorum bunu. kotu muydu? hayir. iyi miydi? hayir. vasat.

    wesley sneijder: geride oynadi bu maçi. maçin taktiksel olarak en onemli boyutu da buydu. prandelli orta sahada pasi dagitamadigimizi gormus ve buna care ariyor. pirlo gibi kullandi bu maç sneijder'i. onunde cemaili ve selçuk ile. bu da orta sahada takimin daha diri ve etkin gorunmesini sagladi. burak'a al da at dedigi bir pasini da unutmayalim. iyi oynadi.

    blerim dzemaili: vasatti. hatta vasat aldi. 67'de yerini yekta'ya birakti.

    yekta kurtuluş: son 25 dakika takim baski yerken oyuna girdi. cok bir varlik gosteremedi.

    tarık çamdal: macin basinda yuzde binlik bir gol pozisyonu ikram etti. onun disinda iyi ve diri gorundu.

    olcan adın: cikmasini anlamlandirmakta gucluk cektim. takimin iyilerindendi.

    hamit altıntop: 77'de olcan yerine oyuna girdi. hicbir sey yapamadi.

    burak yılmaz: vasati asamadi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın