resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 9338
    ekşi'de okudum. tamamı duygularımın tamamını yansıtıyor. izninizle paylaşıyorum.

    --- alıntı ---
    öyle bir algı yaratılıyor ki bunlara göre kendisine milli takım teklif edilince kendisi "yok sağolun, milli takım şereftir ama galatasaray'ı yarı yolda bırakamam, hem şike aklayıcısı bir adamın olduğu yerde de rahatça çalışamam. zaten onlarca kameranın önünde söz verdim o adamla ilgili söyleyeceklerim var diye. onları söylemeden onunla çalışırsam insanlar bana ne der? peki çok sıkışıldıysa milli göreve el uzatmamak olmaz, camiamız izin verirse bu 4 maç için geleyim ama siz de planınızı sonraki dönem için bensiz yapın." gibi bir cevap verdi ama ünal aysal zorla milli takıma iteledi.

    konu terim olunca üç maymun'dan ikisini oynamaktan vazgeçmeyenler için tekrar yazalım şuraya. gözlerinizi, kulaklarınızı kapayın. görmeyin, duymayın ama konuşmaya devam edin siz yine.

    --- spoiler ---

    "fatih hoca bizde kalmak istediğini ama 4 maçlık bizden izin istedi. biz de tff'ye sadece 4 maçlık, hiçbir bedel istemeden çalışabileceklerini söyledik. sayın demirören bana, "ama biz böyle konuşmamıştık. ben bir daha düşüneyim" dedi. ben de konuyu kapatıp tatile çıktım. gider gitmez televizyonu açtım. karşımda imza törenini, önlerinde kontratlar, takım elbiseler... bu manzarayla karşılaştım. bu olayları en son duymak beni üzdü galatasaray başkanı olarak. lütfi arıboğan bir gün evel florya'ya gitti. fatih hocaya gelin konuşalım dedik. o an müsait olmadığını ama asistanıyla konuşabileceğimizi söyledi. ben de yönetim kuruluna bunu aynen ilettim. çıkan karar malumunuzdur."

    --- spoiler ---

    ama siz hala terim'e tapın . "o galatasaray'ı herşeyden çok sever" yalanına öyle bir sarılmışsınız ki, bunları görmezden gelmeye, yine "yuvasına dönecek imparator" diye goygoy yapmaya devam edeceksiniz. he yuvası görüyor burayı he. hazır başkan o dillere destan egosunu da "eleman" diyerek zedelemişken, bir adet hırsız ve bir adet tüpçünün ricası için camiasını satmıştır. açın şu gözlerinizi artık ta iyi okuyun olanları.

    ama kime anlatıyorsun ki. bir tayyipçiler, iki azizciler, üç te bu terimciler amk.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın