resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 9324
    kendisi tekrar galatasaray'ın başına gelecekse sözlüğü, galatasaray'ı hatta ülkeyi falan kapatıp gidelim. ne anlatacaksın, neyi yorumlayacaksın ki?

    bu zamana kadar ayrıldığından beri tek kelime etmedim, hem de takımımızın başındayken eleştirdiğim halde. çünkü ne söylesem eksik kalacaktı. fatih terim galatasaray'ı çalıştırmayabilir, başka bir takıma da gidebilir ki 4 sene üst üste şampiyon olduğumuz dönem bırakıp gitti de. ve fakat kendisinin ve kulübün üzerine bu kadar oyun oynayan bir kurum, bir adam, bir grup ile anlaşması ve gidip onların yatağına girmesi, işte bunu kabul edemiyorum. böyle bir insan, böyle tutum sergileyen birisi -ve hatta destekçileri- "namus", "şeref", "haysiyet" kavramlarından bahsetmeyecek. hiç mi şampiyon olamadık, hiç mi başka teknik direktör ile şampiyon olamadık, hiç mi kupa almadık? aynı soruları olumsuzlayarak da sorabiliriz.

    bu saatten sonra fatih terim ile gelecek başarıların da, kupaların da amk. eğer bu kulübün içinde -malzemecilik dahil- aktif görev alsın, o gidene kadar tek bir galatasaray'ın futbol maçını izlersem de benden şerefsizi yok...
App Store'dan indirin Google Play'den alın