• 27
    ne yazık ki etrafında "bak hocam bu furkan. kayseri'de ve geçen yıl kiralık olarak karabük'te gösterdiği performansların uzunca bir videosu. bu da veysel sarı'nın eskişehirspor'da uzunca bir süre orta alanda gösterdiği performansın videosu. şu da trabzon, manisa ve galatasaray'daki son iki sezonunda selçuk'un gösterdiği performansın videosu. ayrıca galatasaray'da ilk sezonunda gösterdiği performans da var. onu ayırdık. sen de ayrı izlersen daha isabetli olur. şu da umut bulut'un, berk ismail'in ve hüseyin altuğ'un performanslarının detaylı videoları. bir de özellikle olcan adın'ın videosu var. in nomine patris et fiili et spritu sancti şunları bir izle. yoksa bu sezon kafadan requiescat in pace" diyecek bir tane adam yok. ne bir yönetici, ne bir yardımcı yok.
    şöyle yanına yardımcı gibi de değil de ünal aysal'ın futbol danışmanı ve koordinatör gibi görev yapabilecek bir tugay kerimoğlu çok güzel olurdu.
    hızlı oyun hızlı oyun diyorsun da, hızlı oynayacak adamları takıma bile almıyorsun.
    küçüklüğünden beri serie a takip eden adamım.
    benim tanıdığım prandelli, sen değilsin.
    anlıyorum, "kaybetmeyeyim" kafası hakim oldu. gerekirse oyun ağırlaşsın ama kaybetmeyeyim diye düşünüyorsun. korktun sanırım.
    korkma.
    gördüğün gibi ecele de bir faydası yok.
    öyle de kaybediyoruz böyle de.
    benim tanığım prandelli ol yine.
    takımı baltalayanları baltala. korkma, o zaman taraftar seni dokunulmaz kılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın