• 42
    biyonik insanlarin duygusuz dunyasinin oznesi.

    profesyonellik nedir abi? isin orospusu olmak gibi bisey. hani istemeden de olsa olayin geregini yerine getirmek falan. e zaten bu olay daha tanimda cuvalliyor aq. selcuk simdi gorevini yapmadi mi? baksan baksan en cok kosan adam olmustur. icki sigara icmiyodur da. saatinde yatip her antremana katiliyodur. al sana profesyonel adam amk. herseye uymus muthis bir profesyonel. e sahaya cikinca noluyo? husran.

    zaten profesyonel olmak bizi siradanlastirir. sizin hayalinizdeki profesyonellik taniminda amator ruh %99 yer kapliyor farkinda misiniz? ronaldo sadece isine profesyonelce bagli olsa yilda altmis gol atabilir mi be. adam o isi ruhunda yasiyor. en iyi olmanin hirsini her an hissediyor. sen saniyor musun ki idman bitince kramponunu cikartip ertesi gun idman gelince tekrar giyen ve geri kalan hayatinda siradan yasayan bir ronaldo var. herif canini disine takiyor kazanmak icin. buna profesyonellik degil azim yurek ve savasma hirsi denir dense dense. profesyonellik dediginiz sey anca devlet dairelerinde olur. sabah 8 aksam 5 isini yapar sonra siktirolup gidersin. sirket yansa umrun olmaz cunku sen yapmissindir isinin geregini.

    bizim pforesyonel selcuklara degil, kolu ciksa bile ikili mucadeleden cekinmeyen bulent korkmazlara ihtiyacimiz var. yemisim profesyonelligi.

    amator ruh her zaman kazanacak. sirket sahipleri ise bunu asla anlayamayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın