• 543
    şu an ki yöneticileri ayağa kaldırmak için değil dibe batırmak için görevdeler. futbol ve din bu ülkede çok uç noktalara varan iki konudur. siyasi iktidarlar bu iki alana hakim olmayı isteyip milleti idare etmek isterler. mevcut hükümetimiz din konusuna hakim ama futbol konusuna pek hakim değil. şike davasında sonuna kadar gidememelerinin nedeni fenerbahçe'nin küme düşmesini istememeleri filan değil. fenerbahçe taraftarının sandıkta istemedikleri sonucu çıkarma olasılığının olmasıydı.

    madem ki futbola hakim olamıyoruz o zaman bunu bitirelim anlayışı devreye girdi. statları fanatiklerden arındırıp adeta sinema salonu gibi yapmak istediler. olumsuz durumlarda tepkilerini siyasilerden bilmeyecek bir taraftar profili oluşturulması istendi. futbola olan sevginin köreltilip zararsız hale getirilmesi istendi.

    5+3 filan bunlar sadece futboldan soğutmak için yapılan hamleler. al işte artık kimse statlara gitmiyor. soğudu millet futboldan. sandıkta görüşürüz diyen fenerbahçe taraftarı pamuk helva kıvamına getirildi. trabzon'a da sus payı olarak örtülü ödenekten imkan sağlanmıştır oh mis.

    bizler de hala 4-2-3-1 oynayalım filan diyoruz. şaka gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın