resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 9239
    sezon ortası gönderilmesi çok da yakışıklı durmadı. 2013-2014 sezonunda kendisi yönetiminde çok da iyi oynamıyorduk, sezon başını iyi geçirmediğimiz ve fizikalitemizin iyi olmadığı 40 köy uzaktan belli oluyordu. şampiyonluk kaçacaktı ama yine de saha dışı restleşmelerle gönderilmesi iyi olmadı. en azından sözleşmesini tamamlamasına müsade edilmeli ve "şampiyon olamadı" gerekçesiyle gönderilmeliydi. böylece ünal aysal da seçildiği gün yaptığı "başarı, başarı, başarı" konuşmasının arkasında olduğunu göstermiş olurdu.

    türlü haksızlıklarla, yakışıksız hareketlerle gönderilmiş olmasına rağmen; başımızdayken sayıp sövdüğü yıldırım demirören gibilerle kader birliği yapmasına çok şaşırdım. milli bazı hassasiyetlerin görevi reddetmene engel olmuş olabilir lakin; federasyon soytarısıyla iletişimini minimize etmiş olman gerekirdi fatih terim.

    basın toplantısı yapıp ünal aysal'a giydirdiğin gibi tüpçüye de çıkıp takır takır giydirmeni, önümüzü kesmek için yaptıklarını bir bir açıkyüreklilikle anlatmanı ve milli görevi o şekilde kabul etmeni tercih ederdim.

    galatasaray'dan haksız şekilde gönderildin lakin; devamında yaptığın yanlışlarla sen de herkes gibi oldun. artık imparator değil; fatih terim'sin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın