resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 1296
    ardadan çok çok yetenekli olan, kewell'dan daha verimli olabilecek olan oyuncu. 2008-2009 sezonunda bir dönem galatasarayı tek başına taşımış oyuncu.* avrupadan kendisine teklif gelmemesi ve yabancı kontejyanı sayesinde galatasarayda efsane olmuş!!! futbol dehaları tarafından harcanan oyuncu.

    ben lincoln olsaydım, ve yüz yaşında bir alman ile adını daha önce hiç duymadığım bir iki anadolu takımını çalıştırmış acemi bir teknik direktör ben en formda dönemimi yaşarken egolarını benim üzerimden tatmin etmeye çalışsalardı, ben de aynısını yapardım.

    beyler, gözden kaçırdığımız çok önemli bir nokta var: lincoln, galatasarayda oynadığı her iki sezonda da, ottan bahanelerle teknik direktörlerinin hışmına uğrayana kadar takımının en iyisiydi. feldkamp, kampa arkadaşlarını getirdiği için adamı kadro dışı bırakana kadar gerçekten de istekli ve etkiliydi lincoln. kadro dışı bırakılma sebebinin ne kadar komik olduğunu bir tek ben mi görüyorum. hangimiz uzak bir şehirden gelen arkadaşımıza iş yerimizi/okulumuzu göstermeyiz ki. bülent ile takışmadan önce ise galatasarayı tek başına taşıyordu tartışmasız. maça çıkarken homurdanmak takımdan dışlanmak için yeterli sebep ise, önce sabri'nin, sonra baros'un, ve sonra da takımın yarısının takımdan kovulması gerekir. feldkamp ve bülent'in lincoln üzerinden kendilerini gerçekleştirmeye çalıştıklarını, ''ben büyük hocayım, lincoln'u bile dize getirdim hacı'' imajı çizmeye çalıştıklarını anlamak bu kadar mı zor.

    sonuç olarak: galatasaray'ın değerini bilemediği futbolcu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın