• 10799
    dünya yıldızı kalecisi, formunu yakalamış as stoperleri ve hem defansif, hem de ofansif alternatifli kaliteli bekleriyle savunması çok iyi olan takımım.

    muslera, semih-chedjou. bu üçlü şu an allah nazarlardan saklasın çok iyi durumda. hakan balta stopere de defansif sol beke de ideal bir alternatif. telles de ofansif sol bek olarak şu sıralar tutuk olsa da aslında gayet etkili ve bindirmeleri seven bir oyuncu. tarık hem sağa hem sola müthiş bir joker. veysel de savunma gücü biraz daha ağır basan, ortalamanın üstü bir sağ bek. gökhan zan, koray günter ve emre can coşkun da üçüncü ya da sonrası yedekler olarak gayet uygun isimler. kafacısı, genç yeteneği, sistem adamı, her tipte savunma oyuncumuz var.

    orta sahada durum boktan çünkü kağıt üstünde iyi oyuncularımız olsa da yabancı sınırı denen şey yüzünden hepsini bir arada oynatmak güç. sakatlıklar, cezalar ve formsuzluklar da cabası. sanırım şu an için en parlak isimler dzemaili ve biraz da melo. sneijder açılırsa fena olmaz. nedense emre, yekta, furkan, hamit, umut g. vs. kuru kalabalık gibi geliyor. yo yo kendi içlerinde iyi oyuncular ama şans verilmez be, selçuk aşağı selçuk yukarı sezon sonunu ederiz. furkan ya dane bileyim birhan falan a takımın değişilmez ismi olur mu? keşke ama ben pek ihtimal vermiyorum buna :(

    kanatları değerlendirmek isterdim ama kanatlı bir diziliş oynamadığımız için olcan yedek soyunuyor, bruma da ikinci forvet gibi oynuyor. nasıl iş anlamadım. oynasalar iyi oyuncular aslında. kanatlı dizilişte sıkıntı yaşamayız. bu arada sinan gümüş ve aydın yılmaz koca sezon kaç dk oynayacak bakalım göreceğiz.

    forvet çok fena, pandev'e duacıyız. hatta umut'a bile duacıyım, burak niçin bu kadar berbat anlayamıyorum. iyiydi aslında, yoksa drogba'nın gölgesinde mi kurtarıyordu, iyi de şampiyonlar liginde döktürdüğü zaman drogba yoktu ki? her neyse!
App Store'dan indirin Google Play'den alın