• 10792
    2014-2015 futbol sezonuna beklediğimden daha iyi başlamıştır. ilk iki hafta ve süper kupa düşünüldüğünde gol yemedik, çok fazla gol pozisyonu da vermedik. bursa deplasman, seyircisiz eskişehir maçlarına çıkmadan önce gol yemeden 4 puan alacaksınız deseler kimse hayır demezdi.
    2011-2012 sezonuna nasıl başladığımızı hatırlayalım belediye mağlubiyeti vardı, hatta biraz geriye gidin selçuk a yine aynı eleştiriler yapılıyordu. selçuk un şu anki oyununu bende beğenmiyorum ama geçen seneye göre defansif olarak daha iyi olduğunu kabul edelim. üstelik selçuğun yerine oynayacak kadro derinliğimiz de var(yekta,dzemali,furkan,umut vs.)
    bu geçiş sürecini umarın en az hasarla kapatırız. önemli olan salı günkü maç, ne olursa olsun kazanmamız lazım, haftaya balıkesir deplasmanını da kazandık mı önümüz açık.
    6. hafta fenerbahçe maçından sonra takım havaya girer ve 2011-2012 sezonunda olduğu gibi 5 hafta önceden bazı şeyler belli olmaya başlar. 2011-2012 sezonunu hatırlayın lige yine kötü başlamıştık, karabük beraberliği, belediye yenilgisi vs. sonra fenerbahçe galibiyetinden sonra 10 hafta civarı yenilmeden liderliği almıştık.
    açıkçası beşiktaş gibi erken form yakalayıp ilk 6 hafta şampiyon ilan edilip daha sonra 3. mücadelesi yapmaktansa, bu şekilde oynayıp sezon sonu form arttırmayı isterim.
    sadece biraz daha sabır, bu takım bu sene güzel şeyler yapacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın