resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 9107
    görüp görebileceğiniz en populist, en yalan adamlardan biridir, neden mi açıklayalım? kendisi nabza göre şerbet vermeyi, yalan laflar etmeyi çok iyi bilir, tıpkı çok sevdiği ve yancısı olduğu rte gibi. herşeyi geçtim, fatih terim şu anda türk futbolu için tek yetkilidir, değil mi arkadaşım? bu fatih terim şu anda aldığı maaşı daha önce kim aldı? fatih terim türk futbolu'nda devrim yapsın, çarpık düzeni değiştirsin, her konuda söz sahibi olsun diye getirilmiştir. peki şu ana kadar fatih terim ne yapmıştır? hangi ikinci lig maçını izlemiştir, hangi anadolu takımının kampını ziyaret etmiştir, ne gibi bir projesi vardır, anlatsın bilelim. ben söyleyim, yok! yabancı sınırı mevzusunda ne gibi bir fikir vermiştir, yaptırımı olmuştur . bana fatih terim ne yapacak demeyin, ulan beş ay önce tüpçü ne dedi, bu konuda tek yetkili fatih hocam dedi. fatih terim ne yaptı, hiçbirşey. ben size söyleyim, ucu galatasaray dokunuyor diye kılını kıpırdatmadı. galatasaray'ın başından yabancı meselesini bana sormadan karar aldılar diyen adam, gıkını çıkarmadı. çünkü onun da işine geliyordu hem galatasaray'ın zarar görmesi, hem de takımların umut, olcay, bekir gibi yeteneksizleri oynatmak zorunda kalması. bir kez daha fatih terim materyalist düşündüğünü, bencil olduğunu kanıtladı. fatih terim'in üçüncü milli takım döneminde yaptığı tek katkı nedir, başakşehir stadyumu açılışında rte ile top tepmektir, ötesi yok.

    galatasaray ile olan sürece geçelim, bütün sorun eleman demesi mi ünal aysal'ın? ulan elemansam, ben de elemanım dedi adam. ne var bunda? bu kadar mı ego sahibisin, bu lafa alınıp, köprüleri yakıp, tüpçü'nün yanına kaçacak kadar. hani aslolan galatasaray idi? aslolan galatasaray ise sana kimse git demedikçe, gitmeyeceğini söyleyen sen değilmiydin hoca? galatasaray benim için tercih değildir, tektir diyen kimdi? senin alnının teriyle kazandığın kupayı karanlıkta veren adamların yanına gidecek kadar mı düşmandın ünal aysal'a hoca? ne yaptı sana ünal aysal, istemediğin wesley sneijder'i getirdiler diye mi yaptın bunları?

    kabul edin artık , fatih terim tamamen sistemin uşağı olmuş, galatasaray ile bir alakası kalmamış, tribünlere oynayan, makyavelist, populist, egoist bir adamdır. fatih terim için aslolan, var olan bir tek kendisidir. fatih terim'in aklının ufacık bir köşesinde bile galatasaray yoktur, onun için yaptığınız kavgalara, şu anki yönetime sallamalarınıza yazıktır, değmezdir. bugün varoluş amacı tamamen galatasaray'a zarar vermek olan güç odaklarının yancısı olmuş, gitmiş olduğu milli takımı zamanında yardımcıları ümit davala ve hasan şaş'a ana avrat küfürler eden ismini anmak istemediğim tosunlarla, ayılarla doldurmuş, olaylı mersin maçından sonra konuşacağım, bu çarkı bozacağım diyip , daha sonrasında ölüm sessizliğine bürünmüş bir adamdan bahsediyoruz. benim için fatih terim budur. tabi ben bunları yazdıkça troll, hain, galatasaray düşmanı damgası yiyeceğim, varsın yiyelim, biz bildiğimiz doğruları söyleyelim, gerisi boş.

    bir sözüm de ergin ataman üzerinden kendisini savunanlara. ergin ataman dediğin adam bir kere olsun turgay demirel ile aynı karede bulunmamış, her zaman lafını esirgemeden, çatır çatır konuşmuş, tek başına basketbol şubesinde ayakta durmuş, yabancı sınırı saçmalığını kaldırmış, bizzat yeni kural koydurtmuş bir adamdır . herşeyi geçtim, basketbolda milli takım olayının yerel ligler bittikten sonra başlandığını ve takımları etkilemediğini bilinir. bunun üzerinden fatih terim ile kıyaslama yapmak en hafif tabirle cahilliktir, aymazlıktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın