resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 9090
    geçmişte başarısı var diye eleştirmenin söz söylemenin yasak olduğu milli takım hedesi. arkadaş ben yapılanlara bakarım geçmişte yaşamam. başarı istiyorsan her klübün başarısı var avrupada da bu böyle ama başarı alan adamların yaptıkları onları yüceltir. örnek veriyim şu sözlükte emre belözoğluna neler neler yazılıyor hakaretlerden tutun küfürlere kadar. başarıya bakıyorsak emre galatasarayda uefa kupasını aldı o kupayı alana kadar efsane top oynadı şampiyonluklar yaşadı. alın size başarı ee niye eleştiriyorsunuz bu adamı ? niye bu galatasaray efsanesi olmuyor ? demek ki başarı demek herşey demek değilmiş.

    insaların karakterini belirleyen öncelikle söylediklerinin arkasında durmalarıdır. bu konuda fatih terim sınıfta kaldı. yaklaşık 4-5 ay önce söylediği herşeyi unuttu. bu aynı emre'nin durumuna benziyor gerçi emre en azından 8-9 yıl bekledi. neyse sonuç olarak dünya kupası elemelerinde eğer dünya kupasına katılsaydı zaten takımı bırakıcaktı. onu geçtim sene sonunda takımı bırakıcağıda garantiydi.
    (bkz: hamza hamzaoğlu)

    artık boş yere kişiyi başarıdan ötürü savunmanın anlamı olmadığını umarım anlamışsınızdır. kişiyi başarılar bir yere getirir buna amenna ancak kişiyi yaptıkları yüceltir. başarılı olup karaktersiz olan çok insan var terim bunlardan ayrılıyordu maalesef artık bunlardan ayrılmıyor aynı çizgide devam ediyor.

    not olarak emre ile kıyaslamadım tam olarak sadece basit bir örnektir başarı konusunda daha farklı örnekte verilebilir çok kişi var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın