resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 9065
    #1554276 hala bu entry referans gösterilerek kendisine sallayanlar var. tribün dergi denilen kimin çanağını yaladığı belli, bir twitter adresinden yazılmış bir ifade başka hiç bir haber kaynağında bulma şansınız yok. fenerbahçe'nin her zaman yaptığı algı operasyonlarından biri. volkan'ı haklı çıkarmak maksat. ancak sözlük yazarlarımız sağolsun hemen bu bilinçli olarak çarpıtılmış ifadeyi sahiplenmiş bir yıldır bitmek bilmeyen nefret söylemlerine devam etmişler. volkan'la ilgili sözlerinin tamamı şu şeklindedir.

    "volkan yanılmıyorsam 62 defa milli olmuş. bunun 50'den fazlası benimle olmuş. formda olduğu dönemde de çağırmışım, olmadığı dönemde de çağırmışım. diğer futbolculardan farkı yok. burada olmaması yönünde karar verdiysem, muhakkak ki bu onun da lehine olacak bir iştir. bugün yok, yarın burada olabilir. birçok kez kimse 'alınmaz' derken ben almışım. yarın da formda olduğunda alırım. polemik yapmanın manası yok. bizim için her zaman değerli oyuncuydu. bu sefer olmamasına karar verdim."

    sonuç olarak fatih terim'in an itibariyle görevi belli. birleştirici olmak zorunda, bütün medya volkan'ı almama sebebini sorguladığı bir ortamda böyle bir açıklama yapmasının neresi yanlış. sonuçta 10 küsür yıldır öyle veya böyle milli olmuş bir sporcuya kesik atmış. kolay mı sanıyorsunuz fb'nin medya gücü karşısında durmak.

    son olarak referans alınan entry sözlüğe taşıyan arkadaşın da bu entrynin aslını astarını araştırmadan gelip sadece bu entry üzerinden sallayan arkadaşların da iyi niyetinden şüpheliyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın